dissabte, 1 de març del 2008

SANACIO2 I SMS


Ahir no em vaig aguantar i el primer que vaig fer al despertarme..sms a la Dolça.

"espero que estiguis millor,really I hope so,have a nice day cute girl"
No answer
Vaig anar fent feina,dinar ocios i cap el terapeuta,segona sesio de Sanacio,ahir em vaig deixar emportar per la musica i em vaig relaxar molt,mentres m´anava tocant de cintura abaix.
Vaig pensar moltes coses,amb la Dolça primer,despres em treure el vici del meu cos,l´ansietat...i depsres al anar pujant em vaig quedar molt tens,ell estava molt mes posat que l´altre dia ,ho notava per els moviments amb les mans i la seva respiracio...en aquet estat em feia por la part central del meu cos pero evidentment no va haber cap mariconada,al pujar mes amunt vaig continuar molt tens,l´esquena com una fusta,els seus moviments i tocs al meu cor eran mes forts i violents que l´altre dia.Al final es va acabar,tambe vaig pensar amb el meu pare,ja mort fa molts anys i que el trobo molt a faltar.
Al acabar parlem i em diu que ha notat molta angustia dins meu,que l´ha pogut sentir,que a part avui habiam tingut visita durant la sanacio,que de fet ja habien vingut abans de que jo arribes i un d´ells era el meu pare..com ho pot saber?son els meus guies espirituals que sense jo ho sapiga m´acompanyant a tot arreu.
Aleshores m´he desmoronat la perdua del meu pare va ser molt forta per mi,potser perque mai vam parlar de pare a fill o de fill a pare i aixo al perdre´l em va doldre molt com si m´hagues faltat algo per fer,tot i que pensant recordo moltes coses que feia preocupanse per a mi,que no veia abans i ningu no les faria sino es per amor.
Estava molt tocat despres d´aixo i vaig demanar a un cap que em substituis a la reunio amb la banda aquella.
Miro el mobil i tenia resposta de la Dolça,just a l´hora que jo a la terapia estava pensant amb ella..casualitat?
Deia "marxo cap a ... moltes gracies et desitjo el mateix per a tu.ens veiem"
Despres l´hi vaig explicar una mica la sanacio i ho fet pols que estava i em diu;
"esta be..poc a poc"
Despres torno a insisitir de com es troba?
resposta
"igual.pero es part del proces...ho tinc que pasar..bon weekend"
I l´hi contesto jo
"doncs animat Dolça,et mereixes estar be.Quan ens vam coneixer estaves be,contenta,animada,volies fer coses,sorties...fins i tot a vegades em volies veure i tot...has d´animarte poc a poc,vinga anims i un peto"
Sembla que l´hi tiri en cara que abans em volia veure i ara no pero el que volia donar a entendre es que be hi habia coses abans que le feien sentir be,espero que ho hagi entes...s´enten?
Avui ja no l´hi dire res,potser fins que torni..si aguanto clar.
Despres a mitja nit he reventat a plorar pensant amb el meu pare,feia temps que no ho podia fer.
PD;El pobre ddriver al acabar de pencar..em conversat com molts dies i l´he enganyat perque em pujes la canço ja que no podia fer anar el Goear.Gracies amic.

9 comentaris:

ddriver ha dit...

com que gracies?m´has dit no se que d´una paella..sino de que?;)
molta sort i anims,ja ho saps

Ana ha dit...

Voler plorar i no poder és una putada. Es bó que ho hagis pogut fer, jo em quedo nova després d'una bona ploranera :)

Enric Caujapé ha dit...

Anims Xaval !!!, la música ajuda a fer sortir els sentiments. Soc dels que penso que plorar es sa, i ajuda a un mateix.
Cuidat !!!

peperines ha dit...

esta fet ddriver
gracies ana.
es sa i necesari a vegades orbison

Finestreta ha dit...

Vinga peperines, amunt amunt! Potser és que corre una corrent depressiva, jo avui també estic molt tocada... Què et sembla, ens animem? Si tu t'hi animes jo potser també... Què me'n dius?

Anònim ha dit...

A tu el goear et funciona veus! a mi no! La vida i els sentiments són com una petita muntanya que anem pujant molt poc a poc o ens fa relliscar o parar-nos en un cert punt, pensa en tu, perquè pensa que la resta pensen en ells, tot arriba, sort peperines!

Anònim ha dit...

Ei hola,

perdona si consideres que sempre estic dient obvietats, el que passa és que a mi de vegades em costa arribar a trobar idees que després trobem com a òbvies, i com que a mi em passa...

Si no et passa i et cansa el que acostumo a proposar digue-ho, per favor.

No sé si falta molt per a la visita amb el metge, però si és el cas, pots provar d'explicar a la secretària de ton metge la teva situació i que el metge t'havia suggerit de prendre antidepressius, que li havies dit que no, però que ara t'ho havies repensat. A veure si pots treure una recepta i guanyes 15 dies amb un estat possiblement més bo.

Una idea...

Endavant, que vas endavant :)

GuillemC

peperines ha dit...

Vinga finetreta els dos animats ok!
Aquet no es el goear,es l´evoca,gracies sense fer soroll.
Guillem ja et vaig contestar l´altre cop el dia 5 vaig al metge

Anònim ha dit...

Bé, poc a poc la Dolça va respirant i això dels massatges sembla que et van bé, no? Doncs genial. Ho estàs aconseguint Pep!