dissabte, 15 de març del 2008

PUTA COCA



Avui tinc necesitat d´escriure i quan aixo pasa es perque alguna emocio em ronda,pot ser bona o pot ser trista.Lamentablement avui toca down.
Ahir vaig sortir de la reunio dels divendres tocadillo,tots preparen les vacances de setmana santa..
Ningu sol,i jo que soc el capo no puc preparar res...Haig de recuperar lloguers com sigui.
Marxar o no,no em preocupa en si,gracies a Deu he vist molt de mon,el que em fa esta tocat es veure com tothom te amb qui compartir el seu espai.
M´alegro per ells i molt,de veritat.Pero com em fa adonar de ho sol que estic..
Com la coca ha erosionat la meva vida,la social sobretot.
Em sentia sol i tot ser fosc vaig marxar a pasejar per la platja i alla em vaig volguer fondre veient que sol estic en aquet univers,tothom es tant llunya de mi com les esrelles..es increible veurem aixi..
Fa anys,en aquestes dates,estaria preparant algun viatget per estar amb la meva ex a algun raco d´aquet contient.
Pero ara...No se perque pero el bucle del meu cervell sempre em porta a ella,ja m´ha pasat com altres cops,despres d´una ilusio fallida amb alguna,el meu cervell retorna a la cova dels records del meu matrimoni.
Puta coca!

10 comentaris:

Ana ha dit...

La coca ha erosionat la teva vida, és un bon motiu per deixar-la enrera, com estàs fent i la teva vida ja tornarà a pendre forma, piano piano maco :)
Suposo que t'estimaves molt a la teva dona, per això tornen aquests pensaments. Jo crec que és bo recordar bons moments viscuts, et poden portar un somriure ;)

peperines ha dit...

o una llagrima

Ana ha dit...

llàgrima que ja no està a dins ;)

Anònim ha dit...

Però el millor de tot és que tesn la teva vida, te la va arruïnar però la tens i ara pots tirar endavant, accepta els errors, molts ens sentim sols, veiem com tothom té plans i naltros no, però et tens a tu i al teu orgull i la teva força, vinga xaval!!! Pensa que sempre hi haurà algú que estarà com tu, jo ho faig en mals moments, apali!!!

Josep B. ha dit...

Tots estem sols en algun moment, no et deixis vèncer per aquesta sensació, dona temps al temps.

Quant temps portes sense haver recaigut ja? Veus com hi ha alguna cosa que està sortint bé.

Els records de la teva ex no són més que això, una part del teu cervell et recorda el que vas perdre, però cal que recordis perquè ho vas perdre.

Tingues ànims, estàs sortint, això és el que compta.

Finestreta ha dit...

Mira, pensa una cosa... Quan tu estaves amb la teva ex fent plans segur que hi havia gent al teu voltant que no podien fer plans, perquè estaven sols, com tu ara...

Ara, tu estàs sol i ella segurament fan plans... La vida va donant voltes, i en seguirà donant, i tu tornaràs a fer plans amb algú, igual que altres que ara els fan, no podran fer-ne... Una abraçada!

peperines ha dit...

si ana pero n hi han mes.
a mi no em funciona sansa fer soroll.
Ja ho se skorbuto pero quan un s hi troba no es facil.
m he marejat tantes voltes finestreta..;)

Anònim ha dit...

T'entenc eh però estem aquí i és el que hi ha, t'intento animar però em costa animar-me a mi, ho faig de bona fe eh! un dia ens en sortirem ja veuràs! Sort i ànims!

peperines ha dit...

ja ho se sense fer soroll i ho agreixo molt,anims

Anònim ha dit...

bueno, potser estas sol, però estas refent la teva vida, i ara de moment toca estar sol, però poc a poc això ho aniras superant. Tot al seu moment peperines!