dimecres, 5 de març del 2008

METGE

Ja he anat al metge,be,al CAS.
Avui per ser el primer dia he parlat nomes amb l´enfermera que ella es la que em fara el seguiment continuo i avui era per fer una mica d´historial meu amb les drogues per veure per on tirem.
S´ha sorpres que entres al mon de les drogues tant tard,el normal es entrar mes jove diu.
Fins que no ha sapigut la meva feina no es creia el que deia jo que habia consumit els ultims anys cada dia o es pensava que em dedicava a robar.
Que molt be,els exits que estic aconseguint sol sense medicacio,es sorprenent diu.I que ahir consumis ho veu normal fent-ho tot sol.
M´ha donat hora per una psicologa,per un psiquiatre i per tornarla a veurela a ella mateixa next week.Ella m´anira veient continuament.
Diu que molt be el pas que he donat,que molt be el que he fet desde el 20 de decembre que vaig demanar hora fins avui que la he tingut...Pero sol mai ho hauria aconseguit,que ells em faran el ultim copet per anar endevant..el temps ho dira.
Tambe diu que la meva vida i el meu coco esta superdesordenada,que tenim feina a fer,la meva alimentacio es nefasta que tambe me la posaran al dia..i que tenen serveix socials aqui mateix per si em fesin falta,esperem que no pero si em fan falta amb el tema pis..sera una tranquilitat,encara que espero salvarlo,en aixo estem.
De moment,fins que no em vegi la doctora haig de seguir amb l´ansiolitic de moment res d´antidepresiu,suposo perque ella no el deu poguer receptar.
El problema es que aixo son excursions per la comarca;Al meu poble tinc el meu metge de capçalera,al poble aquet l´enfermera i la psicologa i el psiquiatre a la capital de comarca.
Pero esta be,vull que sorti be aixo,que de una puta vegada tota la meva vida es normalitzi,avui parlant amb l´enfermera m´he adonat compte de totes les coses que he arribat a fer aquets ultims temps..comprar pantalons,camises,colonies,sabates..mejar fora,sopar fora amb la Dolça,he sortit mes que en els ultims dos anys i aixo que casi no he fet res...
La Dolça¿?Ja se´m esta pasant,al menys el cop fort que tenia ahir....em fot molt pero mira era llogic tambe,tampoc hauria pogut donar tot de mi suposo fins que no estigui be del tot,qui sap si mes endevant jo estic curat del tot i ella ha acabat el seu proces..i sino estan be,segur que trobem a algu mes.
En fi,that´all fox!!Estic be i es el que compte.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Si,se te ve muy bien.

Unknown ha dit...

apa, bones notícies :)

això està bé.

Perfecte doncs, i si veus a la infermera la setmana que ve i així anar fent doncs perfecte.

No t'agafis el fet de les excursions com un problema, de fet això t'obligarà a moure't i a estar entretingut. A més, sempre és guai fer turisme.

ànims nano.

Finestreta ha dit...

Que bé peperines que bé!!! Que te'n surts que ten surts!!!! Vinga, amunt!!! Que contenta m'has fet posar, has sentit el que ha dit l'enfermera? Que per fer-ho tu sol deu n'hi do!!! :)

Lluna ha dit...

Que bé, m'alegro que la visita hagi anat tan bé. Se't veu millor. Segur que aquesta és una de les últimes pedres que has de saltar :)

Anònim ha dit...

Bueno mestre, poc a poc. Això és una carrera de fons, així que no has de desanimar-te, a més, pel que veig, la enfermera aquesta és enrollada, no?

Josep B. ha dit...

Magnific. Crec que t'hauries de planteajr de canviar la foto del bloc, aquesta està deixant de definir-te.

Ànims!

peperines ha dit...

Ya no se como se me ve Mangas
ja conec la comarca Lant
ja finestreta pero el que compte es el resultat final
Aixo son roques no pedres somiant la lluna
Bona noia sembla,ja veurem d´aqui uns dies somiador
No skorbuto,de moment no,ja vaig intentar cambiar el nom del bloc i vaig recaure de 4 potes,supersticions...ja cambiarem tot

Judit ha dit...

molt bé!!! crec que és magnífic tot el que fas, que ets molt valent i que les coses s'aconsegueixen quan es fan poc a poc i bé.
Una abraçada :)