dijous, 27 de març del 2008

INFERMERA


Com vaig dir l´altre dia,estava disposat a convidarla a fer un cafe a la Dolça,sense masses esperances d´exit.
Aixi que ahir a la tarda l´hi envio un sms,ja una mica en plan de sorna
"tinc ganes de fer un cafe amb tu,se que no tinc cap posibilitat i que la resposta sera negativa,pero jo ho probo,et ve de gust?
Tu has contestat?doncs ells tampoc,en fi,ja n´hi ha prou d´aquet tema,suposo que es deu haber enfadat o sino no entenc perque no em contesta,es igual,ja arrivat un moment que no vull ni saber el perque va cambiar tant el tema entre nosaltres,si vol que m´ho expliqui algun dia.
Avui he anat a l´infermera,l´hi ha semblat normal la recaiguda,encara diu que es poc,i ho malament que em sento jo...
Tambe em parlat del tema pis,no se si el salvare al final,depend del que s´allargui el tema al jutjat,si aconsegueixo que trigui un parell de messos el salvo sino tot perdut,ja veurem,volia donarme hora per l´asistent social,per veure si em podien encabir a un centre per indigents!!Pero que dius?abans acabo a una pensio,jo el que necesito es que m´ajudin a buscar un pis de lloguer baratet i no un centre d´aquet tipus.
En fi l´hi ha semblat be la recaiguda,doncs ara ja ho se,per una recaiguda tinc permis,ara haure de probar amb dos recaigudes habiam si tambe els hi sembla be..noooo!!es broma

8 comentaris:

nerona ha dit...

Del tema Dolça no sé què dir-te, crec que ja t'ho dius tot tu mateix!!!
I del tema pis... jo crec que si aconsegueixes pagar tots els lloguers podria ser que encara el poguéssis mantenir, sobretot i ara estàs pagant tots els lloguers, significa que tens bona voluntat!!! (Suposo que sempre l'has tingut, però pel tema drogues no podies pagar el lloguer, i ara que te n'estàs ensortint, doncs ja pagues)!! Téns un advocat??

I el tema de tenir 2 recaigudes!! Millor no dir-ho ni de broma!!!!
Tornes a pendre ansiolitics??

Anònim ha dit...

Mejor no gastes esas bromas de las recaidas,peperines,jeje.

El piso,si pagas el alquiler,no te podrá echar,habrá que cumplir el contrato por mucho que quiera venderlo el dueño.

Y el tema Dolça,hombre,la verdad es que le mandaste un mensaje un poco raro,pero bueno,la pelota está en su tejado.

Anònim ha dit...

Hi ha coses que pot ser mai sabrem, tu fes la teva i un dia espero que trobis la dona que et mereixes i continua amb la teva lluita, per tirar endavant s'ha de tirar enrere tranquil.

Finestreta ha dit...

Ai que ets de la broma tu eh!!! Jejejejeje

Em fas una gràcia, perquè ets com pijet, (ex-)drogadicte pijet... jejejeje Pijet entre cometes eh! Que ja t'entec amb això que dius del centre d'indigents...

Una abraçada!!!

Ana ha dit...

Peper peper, que aquestes brometes no fan gracia :P quins sustos que ens fots :)
Va nano, cap a endavant!!!

Josep B. ha dit...

Com que la bronca per la broma ja te l'han fotut els altres, jo no insistiré (Ara la propera semblarà un accident :) )

Quant a la Dolça.

Opció 1 l'hi ha entrat pel costat bó i no t'ha pogut respondre (molt dubtòs) però ho farà.

Opció 2 (la més probable) Si quedava alguna possibilitat l'has perdut. Però com se t'acudeix! Una cosa és ser directe, altra insinuar ultimatums.

Pel que fa al pis, jo no sé que dir-te però potser aniria buscant un pis mentre encara siguis en aquest, tal com bufa el vent la gent busca la manera de treure's el mort de sobre i, ho sento, per l'amo del pis tu has fallat, i buscarà totes les vies per no renovar el contracte.

Potser et serviria per renovar-te.

Tanmateix espero que te'n surtis.

I ànims amb la batalla.

Anònim ha dit...

Òstia! m'has fet patir perquè no hi havia cap comentari des de la recaiguda i em pensava que n'hi havia hagut més!! No fotis conya, home, que al final els antiansiolítics ens els haurem de prendre nosaltres!
I amb la Dolça... doncs això.

ddriver ha dit...

ben fet nano,pasa d ella,ja fa dies que t ho dic per mail pero habiam si aqui et queda clar,algo ha pasat que mai sabras i tot a cambiat,oblidala i dedicat a tu,de tot cor,ho necesites molt