dilluns, 10 de març del 2008

GRACIES



Ahir vaig estar bastant deprimit tot el dia,sense pensar en res concret pero no tirava,molt espes,suposo que un ha de tindre dies de tot.
Vaig intentar entrar al meu bloc quan estava a bloc.cat i veure com habia cambiat tot pero bloc.cat per variar no funcionava..suposo que el cambi es deu notar,com a minim jo el començo a notar a la butxaca,en que em compro coses,surto de tant en tant,he conegut varies noies en aquet periode,d´una m´he enamorat,d´altres he sortit corrent i una nova em fa por i tot pero be.
Pero el que mes m´agrada de tot el que he aconseguit amb el bloc es coneixe-us a tots vosaltres..Us pensereu que son paraules nomes pero no es aixi.
Els vostres coments sense que vosaltres ho sabessiu a mi em van ajudar molt,al principi nomes m´animaven,despres quan prenia coca em sentia malament per tota la gent que em donava anims,i finalment amb el vostre aler,el meu esforç i una ilusio perduda m´han ajudat a començar a superar de veritat una tortura que durava 12 anyets !
La canço de dalt es per tots vosaltres perque sou bona gent i potser sense saber-ho m´heu ajudat molt.
Especialment a un parell que han decidit ser amics meus tot i saber tot el meu pasat i tot el que he estat i el que soc encara,cosa que alguns que es deient amics meus si els hi va importar en el seu moment,i tot el que habiem viscut abans em van apartar dels seus cercles.Inclus la meva familia va fer el mateix.
El meu pasat es algo que intento amagar a les meves relacions fins que la gent no em coneix be pero aquet cop no ha estat aixi i per aixo estic tant content de fer amics(virtuals)pero crec que ho fan de tot cor i per aixo aqui els hi vull agrair.
Tot aixo que per molts pot semblar un munt de baba,per algu que s´ha vist molt sol,dins un pou i dominat completament per un vici son mes pases cap a la sortida del pou,moltes gracies a tots i especialment a vosaltres dos.
pd;si veieu que no entro als vostres blocs molt,no es per ganes,es per falta de temps i per un problema amb l´adsl que aviat espero poguer arreglar.

13 comentaris:

nerona ha dit...

Jo jo també et dic: gràcies a tu, per continuar lluitant, sobretot quan estàs deprimit i capficat!!!
Encara que sovint no comenti, et llegeixo al RSS.

Et dóno suport i et llegeixo perquè a altra gent no la puc ajudar, perquè alguns ja són morts, degut a les drogues (un tio del meu nòvio, que no l'he contegut, però veig com la gent el recorda i el troba a faltar!!!), i al meu germà, que té 19 anys i no sé ben bé el que es fot... a vegades ja m'ho explica, però no sé fins a quin punt està enganxat!!! No sé com pot tenir tanta curiositat en les drogues!!!

peperines ha dit...

Nerona
cuida molt al teu germa,es comença per curiositat o dient jo controlo i un bon dia et despertes i t´adones que no controles res,que la droga et controla a tu per molt llest que siguis,no el deixis i encara que et fagis pesada estigues a sobre

nerona ha dit...

Ja ho intento, però és difícil vivint a l'estranger i veient-lo 2 vegades a l'any... cap dels dos hi posem molt de la nostra part!!!
Lo positiu és que ell sempre me n'ha parlat obertament de les drogues que prèn, de fet m'ho va explicar ell que amb 16 anys havia provat la cocaina...
Gràcies pel consell!!!! Abans dels 18 a casa li van fer diferents controls d'orina, i tots van donar negatius. Ara ja és major d'edat, i si ell vol continuar prenent drogues ho farà... Els meus pares també ho saben i intenten controlar-lo i sobretot controlar el seu comportament!!!!! Intentaré estar a sobre d'ell també!!!!! Gràcies una altra vegada, qualsevol consell és benvingut!!!!!

Finestreta ha dit...

Ostres que ets maco peperines... Doncs jo com la nerona, et dic gràcies a tu, per deixar que tots t'aconsellem sense tenir ni punyetera idea del qu estàs passant, i no només deixes que t'aconsellem, sinó que a més mires de fer-nos cas i te'n surts... Ets un crack! :)

Anònim ha dit...

Muy bien peperines,es un placer leerte.

Lluna ha dit...

Gràcies a tu per voler compartir aquesta experiència amb nosaltres :)

Anònim ha dit...

sí peperines! Gràcies a tu per deixar-te ajudar i per escoltar a aquest exèrcit que et seguim habitualment! I gràcies, com no, a la teva perseverança per aconseguir millorar la teva vida. Una abraçada.

Anònim ha dit...

Vinga noi m'ha agradat aquest post, de debò, tira endavant, fa poc que ens llegim però ets un lluitador, maca la cançó, saps a mi hi va haver una dona que també em feia por, és curiós, tu lluny de la por i pensa que tot arriba, fins aviat.

Anònim ha dit...

;)

GuillemC

peperines ha dit...

Nerona he estat bastant preocupat pensant amb aixo,aquet es un dels motius del bloc,que algu s´hi vegi reflexat a temps i evitem un altre peperines,fes-li llegir els primers post quan explicava com de tontament i vaig caure,el que comen+ça com a una diversio i curiositat es converteix rapidament amb un habit i et destrueix la vida poc a poc,i com es poc a poc no ho vols veure.
Quan llegeixi els posts que t´he dit,em jugo el que volguis que et dira a mi no em pasara i si diu aixo es quan has d´estar alerta,un altre cosa que l´hi pots fer llegir(jo encara no l´he pogut comprar)es aixo http://www.brescaeditorial.com/librox.asp?cod=B8568
es molt barat i tot el que sigui veure l experiencia dels demes i com
van començar potser el fa reflexionar i reaccionar,jo quan anava a comprar estava fart de veure nanos alla i els hi explicaria tantes coses quan els veigs pero clar,el mes facil es que et deixin anar un moc.
No se com pero m agardaria ajudar a tot el jovent que entra en aixo,cuidal molt

peperines ha dit...

a tots els demes moltes gracies,no sabeu el que heu fet,quan un esta de merda fins el coll una paraula,un gest petit petit petit,per un es algo molt molt molt gran,se que no ho podeu entendre pero creiume que es aixi

Ana ha dit...

Només gràcies? No home no, això es mereix una paella per tots!!! :)
Com ha dit la resta de gent, gràcies a tú per fer-nos sentir, tristos quan caus, al·legres quan millores, gràcies per fer-nos partíceps de la teva lluita.

peperines ha dit...

ana la paella esta feta!!val?pero a mitat de cami que sino arribare tard a la feina