dijous, 19 de juny del 2008

PSICOLOGA

Avui tocava psicòloga,el cert es que en quant al consum tot segueix igual,res de res.Pero l´altre dia el psiquiatre em va receptar uns ansiolítics que em fan esta bastant deprimit i molt esgotat.

Ho vaig parlar amb la doctora de capçalera i em va dir que era normal això.Cada dia que passava m’estava quedant mes deprimit,encara que nomes fos a estones,però aquets baixons em feien por.

Abans d’ahir,per les braves vaig decidir que s’havien acabat els ansiolítics,si abans de prendran estava be perquè coi tenia que prendran i sentir-me així?fora ansiolítics..el cert es que m´he sentit millor,sobretot el segon dia.Avui es el tercer i també estic be.

Pensava que la psicòloga em diria que seguis prenent però m´ha dit que ben fet,si estic be sense que no cal...Nomes una recomanació que ja em va fer una amiga,si tinc un atac d’ansietat o em veig amb ganes de consumir..un ansiolític sota la llengua i l’efecte es immediat,en poquet ratet estaré calmat..esperem que no faci falta.

I això es tot,tot segueix de conya,Seguim endavant!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agrada veure't així Peperines, tirant endavant i demostrant-te que pots, a seguira així, i si pots sense ansolítics millor, però tal i com et van dir... si tens ansietat sota la llengua s'ha dit :) fins aviat!

Teresa Bau ha dit...

Hola nano!

Quant temps sense sentir de tu! M'alegra veure que tot va bé, ja començava a preocupar-me. Endavant amb aquesta força de voluntat i fortalesa. Ets un crack.

Una abraçada.

Carme ha dit...

doncs res noi que molts ànims i a seguir lluitant.

salutacions

Anònim ha dit...

Muy bien Peperines,
me alegro que estes bien.

Anònim ha dit...

m'alegro de que et vagi bé. jo ja no he tornat a consumir més desde que vaig llegir el teu blog... alguns cap de setmana em costava una mica i m'he aburrit una mica, sortir de festa sense drogar-me no era el mateix, però m'ho puc passar bé igual, i tant que si! molts petons, cuida't i de debò, moltes gràcies per fer-me obrir els ulls.

... ha dit...

Si els ansiolitics no et van bé, doncs fora, que en realitat són per curar. però mica en mica...que sino també fa mal treure'ls molt ràpid....

I felicitats per seguir amb zero de coca. Té molt mèrit aquest triunf. Segueix així!!!