dijous, 25 de desembre del 2008

BONES FESTES

Avui dia de Nadal,no he pogut evitar pensar en tots vosaltres amb l’empenta tant forta que em vareu donar tots per poder capgirar la meva situació.

No trobava el moment de fugir de tot per poder-vos escriure i aquí estic,boig per desitjar-vos un Bon Nadal i les millors festes de la vostra vida,de tot cor.

El cert es que el bloc el tinc mooolt mooolt oblidat,no em sento tal com era. Sento,que escriure es com reviure un passat que mai mes vull que torni.

Varen ser 13 anys molt durs,plens de dolor tot i que molts puguin pensar - com s’ho va passar el paio.

Avui en dia orgullós us puc dir que porto 8 mesos i 13 dies sense consumir i sense cap ansietat,sense cap medicament i sense mirar enredera.

El deixar el tema m’ha aportat moltes coses noves a la vida,que quan m’ho deien abans pensava que nomes eren paraules,que mai seria veritat.

Primer de tot una millor salut,em sento molt millor en general. Físicament sobretot,no arrossego l’esgotament que tenia sempre. He aconseguit regular la son ( que va ser el que mes em va costar) ara dormo tranquil·lament entre 8 o 9 hores daries que comparades amb les 4 o 5 que dormia abans esta be. Ansietat gens ni mica,i això de no tindre ansietat s’ha traslladat a totes les situacions de la meva vida i les afronto d’una manera diferent i mes efectiva.

Les Depressions van desaparèixer quan va desaparèixer el consum . Amb la desaparició de les depressions,mica en mica va anar desapareixen del meu cervell la meva ex dona. Amb el que vaig aconseguir una pau mental molt gran.

Potser la proba mes gran d’aquets mesos va ser salvar el pis com fos,l’esforç va ser molt gran i em va aportar molt a la meva autoestima,a confiar molt mes en mi.

I desprès un munt de casualitats,com el primer cop,van fer que em retrobes amb la Dolça i ara ens veiem normalment casi cada dia.

No em veia pas jo,que el deixar el consum et dones tantes coses com dèieu tots,ho veus tant fosc en aquells moments que penses que nomes son paraules.

Sense cap dubte deixar la coca es de les millors coses que m’han passat a aquesta vida.

Un cop mes de tot cor us vull desitjar a tots molt Bones Festes!!!

13 comentaris:

zel ha dit...

Hola, maco!!!!!!
Quina alegria m'ha fet llegir un comentari teu, no t'ho pots imagina, estic molt contenta per tu, de veritat!
Que la força t'acompanyi!!!(jejejeje)

Anònim ha dit...

Et trobavem a faltar peperines nano... me'n alegro tant de llegir-te així, tant! i gràcies per pensar en naltros un dia com avui, ets de la família i no estavem tranquils! que tot et vagi molt bé i ves apareixent si us plau... Bones Festes i feliç any nou eh...

Assumpta ha dit...

És un dels millors missatges de Nadal que he llegit aquests dies!!

Gràcies!!!!! :-))

Anònim ha dit...

Ostres!
Això és un bon regal de Nadal!
Me n'alegro molt, noi!

Ana ha dit...

Com ja t'han dit, ens has fet un regal molt maco amb les teves paraules i sabent que estàs bé :)

Et dessitjo un bon 2009, tot i que estic ben segura de que faràs qeu ho sigui!

Una abraçada!

roger ha dit...

Moltes Felicitats, i gràcies a tu per les bones notícies. Això si que és un bon regal per les Festes.

Ingrid ha dit...

Felicitats!!! encara que mai comenti sempre em paso pel teu blog a veure com estàs. Bon Nadal!

Anònim ha dit...

Felicitats, la veritat és que t'acabo de descobrir a través del bloc "Pels Núvols", i t'animo a continuar.
Bones festes

Anònim ha dit...

Felicitats per tot el k has aconseguit!ja ens tenies preocupats sense escriure...Que passis un Feliç Any Nou! molts petons
-Sònia-

Anònim ha dit...

...i com sempre vaig tard. Però Bones Festes igualment,...
I per tot el què has aconseguit i què sé que és cert, tu ja saps Peper que això només és el principi. Que només has arrencat i ara has descobert tot el què pots aconseguir només desitjant-ho.
Tu segueix desitjant a la vida perquè t'ho seguirà donant.

Felicitats amic per tot el què he vist que anaves aconseguint, m'ha donat força a mi per intentar coses jo.

Judit ha dit...

Ostres, molt bon any per a tu també! Ja veus, a tots ens ha semblat un dels millors regals que ens podies fer :)

Me n'alegro molt noi, fins aviat, i una forta abraçada!!!

Stel ha dit...

me'n alegro de llegir alguna entrada teva de tant en tant, i saber que tot rutlla bé, o si més no sense problemes afegits!
el millor per aquest any nou!
per cert jo també he passat a blogspot!! http://reculldepensaments.blogspot.com
sóc la catanoia de bloc.cat
un petò!!

underoig ha dit...

Hola.

La veritat es que fa molt de temps aue et llegeixo, pero pocs cops t'he deixat un missatge. Només et volia felicitar per tot el dur cami que has fet i per tot allo que has aconseguit. Crec que pots estar ben orgullos!!
Es estrany aixo de la xarxa, llegint el teu darrer missatge, m'he emocionat, i encara no se perque... suposo que es per l'alegria de veure com un desconegut "proper" ha vençut i pot gaudir de la felicitat, aquesta joia tant preuada com fugisera.

Moltes felicitats.

Sort