divendres, 25 de juliol del 2008

UNA GRAN NOTICIA

Avui es un dia important per mi.Potser un dels mes grans en aquets 13 anys.

Desde fa uns minuts a les meves mans tinc un bitllet d’avió que posa Bcn-Roma-JFK.

Aquet es el meu premi per haver deixat la coca,marxaré d’aquí uns mesos,i es el convenciment final meu,de que la coca forma part d’un passat.

Evidentment fins el dia de marxar es seguiran liquidant deutes i sobretot estaré ben alerta perquè l’enemic no em vulgui tornar a fotre la festa en l’aire.No penso baixar pas la guàrdia,i amb mes motiu ara.

Em feia falta una cosa així per començar a visualitzar les avantatges de no consumir i puc dir que ho començo a veure...i em sento moooolt be,molt content,tant que tinc els ulls humits,ara em toca treballar i curar-me be perquè això surti tot rodo.

Volia que fóssiu els primers en saber-ho,abans inclús que familiars meus i amics,be els segons;hi ha una persona que ella no ho vol reconeixa,però ha estat dia a dia,empenyem-ne cap el èxit,quan he tingut baixons,com aquets últims dies,ella ha fet el miracle de posar-me un cop mes a l´hora i m’ajuda’t molt.Sense ella molts d’aquets baixons haurien acabat en tragèdia i tindre a algú amb qui escriurem cada dia ha estat un luxe per un drogoaddicte,que algú tingues a tot hora una ma estesa per estirar-me a munt,es algo que per desgracia pocs drogoaddictes tenen,i jo l´he tingut sense condicions aqui.Nomes a traves de la xarxa estava ella pero sempre hi era,a mes coincideix que jo vaig deixar de consumir als voltants de rebre el seu primer mail,i fins aqui em arribat estirant de mi,pobre,deu estar esgotada de tant estirar pero segur que si existeix cel,un tros,el de millors vistes, esta reservat per ella,llàstima no haver-nos conegut en altres circumstancies i que jo hagués pogut donar mes de mi cap a ella.Moltes gracies a TU.

Uyyyyyy la psicòloga quan s´enteri...no crec pobre,es molt maca i bona noia,suposo que l´altre dia es el que tocava,fotrem una mica de canya e intentar ordenar una mica la meva vida.A mi encara que hi hagi dies que no estic molt d’acord m’agrada com m’està portant.

I res mes,aquesta es la gran noticia que marxaré 24 dies a aquell gran país gracies a l’ajuda de tots.

6 comentaris:

Enric Caujapé ha dit...

Felicitats, gaudiràs com un nen petit, aquell pais és enormement meravellós amb les seves coses bones i dolentes com tots !!!, t'ho passaràs de conya, ja veuras !!!!. Enhorabona per la fita.
Mil abraçades !!!

Anònim ha dit...

Enhorabona Peperines!.

Anònim ha dit...

Graaaan notición del dia!!!! T'ho mereixes!!! A disfrutar-ho a tope!!!!!!! Us encantarà, ja veureu. Quina enveja, però el premi és merescudíssim.
Que un troç de cel??? Jo vull un lloc amb vistes a l'infern que sembla ser que hi haurà la gent més divertida!!!!!

Ui nenes de New York ja podeu començar a preparar-vos!!!! Je, je.
Endavant, sempre endavant amic!!!!

Teresa Bau ha dit...

Tu has guanyat tot tu sol, endavant i a gaudir-ho. Una abraçada.

Josep B. ha dit...

Gaudeix del viatge!

Unknown ha dit...

mira't en Pep, qui el va parir, cap a les amèriques.

Tanto que són gent rara eh?

doncs res noiet, passa't-ho bé que t'ho mereixes :)

records a en Bush si el trobes.