divendres, 30 de maig del 2008

PSICOLOGA

Avui tocava psicòloga,tot perfecte.No se que explicar,em veu molt millor..no se.Avui però em xerrat molt.Diu que aguanto mes la mirada,que no tinc tanta timidesa,que la meva expressió es molt millor…Tothom em veu millor,molt millor.Jo no m´ho veig,be si,però no ho aprecio tant com els demes.Jo nomes m ho reconec a la compte del banc.

Diguem materialista si vols,pero es cert.Jo em veig igual de guapo que abans jaja aix ja començo a estar massa animat,paro paro.

Però es cert,son canvis externs.d aspecte,de forma d’expressar-te,de comportament que son molt difícils de veure desde dins.

L´hi he dit que ara que estic be que em doni l’alta i a rigut jaja no te queda naa niño.

L’alta ni en broma,això durarà mesos,s’ha de consolidar be tot.A mes ja dimarts tinc visita amb el psiquiatre,desprès de 6 mesos,me l´han donat!!!Ara que ja no consumeixo!!Menys mal que no era tema de vida o mort.

Els ànims segueixen be.Ho del altre dia diu la psicòloga que es lògic,que s’estan movent moltes coses dins i el cos s’ha d’adaptar a tot.O sigui que endavant,havíem que diu el senyor psiquiatra.Estic content,però ja dic que mes per el que noto al meu voltant que per el jo poguí sentir.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

L'anar a dormir d'hora també ho portes bé,oi? ;)
Ei, que estic molt content.
I sort amb el psiquiatra.

peperines ha dit...

que va Rafa,l´unic que no controlo es la son,dormir entre 4 i 6 hores es el normal i a deshores

Anònim ha dit...

Veus... mica en mica, i fins que no estigui tot perfecte res de l'alta eh! i clar que les recaigudes són normals, tot es mou i els alts i baixos són possibles perquè són moltes coses, però ho fas de conya nano i hi fiques de la teva part que és el més important :)

Anònim ha dit...

Muy bien,va la cosa bien,Peperines,me alegro.

Anònim ha dit...

No et deixo comentaris pero et llegeixo sempre, jo també tinc la meva lluita particular, la meva és contra el kilos, vaig arribar a pesar tres vegades el pes que em correspondria i n'he rebaixat 22..... i la lluita continua. No et pensis....costa molt també,encara veig una truita de pàtates i se m'en hi en van els ulls!!!! però resisteixo.
euna abraçada empordanesa

roger ha dit...

Quan et visitis amb el psiquiatra explica-li no sols el que has passat, i els progressos que has fet (que són molts), sinó també això que et passa ara. Deixa't ajudar, posa els teus estats d'ànim en mans dels professionals, que segur que poden aportar-te coses. Pensa que la batalla final l'heu de guanyar treballant plegats TU i ELLS.
Moltes felicitats pel progrés del compte corrent, és un dels millor símptomes que pots tenir.
ÀNIMS I MOLTES FELICITATS, COMPANY!

Anònim ha dit...

has de posar un comptador al bloc dels dies que et trobes bé. Pujarà com l'escuma, ja veuras.

Teresa Bau ha dit...

Enhorabona, vas molt bé, segur que te'n sortiràs del tot. Un dia ho recordaràs només com un malson. Ànims i esperit positiu!

xx

Judit ha dit...

els petits objectius són el que compta ara per ara. De moment els estàs complint, i això t'ha d'omplir d'orgull i satisfacció :)

Una abraçada i un petó!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.