diumenge, 6 d’abril del 2008

VAJA NIT

Vull escriure pero no em funciona internet,ho faig a un word i ja ho pasare.

Avui disabte nit no he sortit per no trobarme amb els meus amics i no tindre tenptacions.Pero aixo no ha estat solucio,hores i hores aqui casa donanli voltes a comprar o no comprar.

Estic pasant molta ansietat,pero estic resistint,moltes ganes d´anar a comprar i en un moment de claretat he portat tota la pasta que tenia aqui al caixer i fins dilluns no es pot treure.

Es curios abans amb l´ilusio de la Dolça m´era mes facil soportar l´ansietat,be em sembla que no en tenia.

Ara sense cap escusa per no pendren em costa mes.Em faria falta trobar una altre Dolça,com a minim perque m´acompanyi part del cami,pero pobre la que l´hi toqui..

En fi dema diumenge sortire a pasejar i a fer vida d´avi,e inclus a lo millor vaig al futbol i tot.Un colega m´ha deixat el seu carnet perque no hi va i potser hi vaig,aixi pasare hores.A mes di ell no ve millor,perque tambe l´hi fot,molt de tant en tant,i acabariam caient,encambi sol..

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Rafa:
sort de la teva lucidesa!
Potser hauries de buscar-te alguna cosa per a fer els caps de setmana, enlloc de quedar-te a casa.
T'haurem d'apuntar a l'esplai!!

Vinga, ànims!

Carme ha dit...

bones peperines._ sols una pregunta. No prens cap tipus d´ansiolític¿? que t´ajudi a superar de moment la ansietat inicial¿? o no t´acaben d´anar be¿? sie es que els prens. força i endavant!!

Josep B. ha dit...

L'ansietat és part del procés, tanmateix el Rafa te raó, hauries de buscar alguna cosa per fer, algún centre de cultura o així, que sempre hi han grups que en fan de tot. I així també obriries camins i canviaries d'aires.

Anònim ha dit...

Si has anat al futbol al final estaràs patint nano... no és vida d'avi, és la teva vida... suposo que quan hi havia la Dolça tenies il·lusió per algú i et senties especial, però pot se no ho val, les coses s'acaben ficant al seu lloc i espero que a tu aviat et vagin millor i la temptació vagin passant...

peperines ha dit...

si potser si algo tindria que fer rafa.
Aina se´m van acabar i no he anat mes al cap a demanarne,esperant la visita amb la psicologa pero dilluns i vaig que ja no pot serguir aixi el tema.
Ja ho se skorbuto que es part pero tela aguantarla.
El futbol un rotllo pero m ha anat be sense fer soroll.

Anònim ha dit...

Endavant. Autoimposar-se limitacions en les teves condicions és un pas ferm. Tu segueixes millorant tot i que de vegades no ho acabis de veure clar. Estas superant quelcom important, no tenir tants pensaments de la Dolça. I aquest també és un altre repte a superar.