dijous, 17 d’abril del 2008

ANIVERSARI

Avui no es un bon dia per a mi,avui fa 5 anys que em vaig separar i no fare com tots els aniversaris anteriors d´aquesta data i celebrar-ho amb farlopa,no,avui paso,estic portant una ratxa bona i si me´n foto,acabare deprimit e iniciant una espiral perillosa.

Avui fa 5 anys que em vaig separar amb traicio,mentides e injuries judicials que van portar a 9 mesos d´ordre d´allunyament(fins que va sortir el judici i es va demostrar que tot eran mentides.Era l´epoca del boom dels maltractaments a dones i els jutges es curaven en salut devant la pressio mediatica)

9 mesos que van donar pas a depresions i ansietats,9 mesos de no entendre res,9 mesos que van servir per injuriarme devant les meves filles sense que em pogues defensar,per justificar i tapar el verdader motiu de la separacio,9 mesos per malvendre un pis de casi 150m(o aixo em van fer creure a mi aprofitant la meva depresio.Pis del que tothom va treure millions del meu esforç segons vaig saber anys despres,es va vendre per casi el doble que em van dir a mi i encara vaig acceptar ferme carrec d´uns deutes que hi habia per pena de que la meva dona no tingues que carregar amb allo,que pobreta aniria mes justa que jo.

9 mesos de no saber per on continuar,9 mesos sense saber com tornar a començar,9 mesos provant casi a diari trobar la mort a cualsevol lloc,9 mesos de caiguda lliure,9 mesos que han marcat per sempre mes la meva vida,9 mesos que van servir per quedar en evidencia devant agents socials i no deixarme veure les meves filles,9 mesos arrosegant merda.

E increiblement,encara busco a algu a qui estimar i que m´estimi,dec estar boig del tot ja.

9 comentaris:

Josep B. ha dit...

Potser és això el que has de treure de dins teu, potser necessites descarregar el fard de la separació.

De totes maneres, donar-te cops de cap a la paret no farà que et sentis millor (home, sempre pots tenir una nova finestra a casa ;) )

Hauràs de fer l'esforç d'animar-te.

Pel que fa a buscar algú a qui estimar, conéc molt poca gent que no ho faci.

Teresa Bau ha dit...

Peperines,

Tot el meu suport. No et conec, però pels escrits del teu bloc, crec que ets una persona molt més íntegra i valenta del que poden dir molts.

Una abraçada

Lluna ha dit...

Poser l'any que ve per aquestes dates podem celebrar el segon "aniversari" de la separació sense fotre't res. I quan menys t'ho pensis trobaras algú a qui estimar i que també et correspongui. Ànims :)

Red Pèrill ha dit...

Jo no patiria, que una sigui una cabrona no vol dir que ho siguin totes... m'agrada el blog i la música que escoltes, en el post del dia 11 parlaves de l'ànim que et dóna la música positiva i tal, i si, jo quan em llevo, cada dia em poso soul, i em posa les piles... els negres tenen una manera especila de transformar les penes en alegries...

Aqui tens un blog amb bons discos de soul i disco per baixar-te que et recomano...

http://babygrandpa.blogspot.com

Espero que escriure el blog t'ajudi bla bla bla i saludus...

Anònim ha dit...

Un abrazo Peperines,
y no estas loco por buscar alguien a quien querer y que te quiera.

Anònim ha dit...

Un abrazo Peperines,
y no estas loco por buscar alguien a quien querer y que te quiera.

Anònim ha dit...

Buf... vals molt xaval, hi ha moments super xungos però tu demostres q es tira endavant...

Anònim ha dit...

tu el que has de fer és no pensar en aquella etapa de la teva vida. Ara tens una gran raó per seguir endavant i és ni més ni menys que acabar amb tota la merda que has patit. Estas pel bon camí, així que jo de tu celebraria la teva arribada a aquest periode de transició que has encetat i que ben aviat acabarà en el teu major èxit.

peperines ha dit...

No m´he deprimit aquet any skorbuto,potser es el primer..no dic que no ho hagi recordat pero be.
Moltes gracies Mina.
res m´agardadia mes somiant la lluna.
Ara hi vaig red perill.
seguro Mangas?ya empiezo a dudarlo.
quin remei cesc,em tiro a la via del tren i amb la meva sort segur que aquell dia hi ha vaga de trens.
Somiador ho estic celebrant cada dia,cada dia em desperto i dono gracies per no haber consumit,i cada dia mes fort