dijous, 21 de febrer del 2008

MES PLATJA AVUI

Avui un altre dia extrany,m´he aixecat molt content per el triumf d´ahir amb la coca pero a mesura que pasaven les hores m´anava deprimint.
Al mitgdia ja estava molt tocat i he marxat a casa a dinar,sol,i a la tarda no he anat a treballar,he anat a la platja a caminar,he caminat molt i he pensat mentres la depressio feia de les seves.
Al final despres de molt caminar i mirar el mar m´adono que la depressio es nomes producte de la falta de coca,no te cap altre motiu sino que ho vegi tot negre.
La coca ja ho fa aixo,al no pendrent o la baixada es depresiva.Ara porto dies sense pendren i aqui esta la depre,fins ara aguantava per l´ilusio de la Dolça pero al afluixar una miqueta el tema surt rapid amb força la depre.
El metge que em va donar els ansiolitics,ja m´ho va avisar vols antidepresius per si a cas?Estava tant content amb la Dolça que tot xulo l´hi vaig dir que no em feien falta i ara m´haurien anat be.
La Dolça,avui no hi hagut sms en cap direccio,la veritat es que no he tingut ansietat per enviarli res,tampoc se que dir,l´hi faria 50.000 preguntes pero segurament no em treuriem res o no tornarien en forma de resposta i per dir tonteries no estic d´humor i ella..no se...esta liada no va dir ahir?
Doncs quan desfagi el nus,aqui esterem.Temps enrera i no molt hauria anat directe a comprar coca pero avui ni he pensat,no puc basar el estar be amb un altre persona,haig d´estar be amb mi i aquets dies em fa feliç veure que no prenc coca,tot el demes ja vindra,ESPERO!!
Primer haig d´arreglar el meu cami cap el meu benestar i si ella em vol acompanyar millor,sino haig de seguir en aquesta linea.
Ara em fa estar orgullos de mi el no pendre coca,començo a veure centims,avui he omplert la nevera com feia anys i aviat començare a liquidar deutes del pis,si salvo el pis i m´aparto de la coca,encara que nomes sigui un temps,la resta m´ha de sortir de collons,ja veuras.
Cony si que ha donat de si la platja avui!!
A la platja com sempre duia el meu Ipod i sonava aixo mentres trepitjava la sorra.

7 comentaris:

Ana ha dit...

Ai la platja, com la trobo a faltar...que bé que avui ho vegis tot així :) endavant noi!

peperines ha dit...

gracies ana,ara de nit em faria falta un altre sessio de platja,no estic fi..en fi..la depre

Anònim ha dit...

Bueno Peperines,ánimos que se te ve muy bien.

Anònim ha dit...

Estic orgullòs d'haver llegit aquest post, de veritat, que diguis això és genial, i tens tota la raó, tu has d'estar bé amb tu, si ella vol estar amb tu genial, si no vol s'ho perdrà, mira't, ho veus, vas millorant!

peperines ha dit...

Se me be bien con el tema coca pero no estoy bien del todo todavia por lo otro.
Ja sense fer soroll,aixo diu el meu cap i es el que vull fer pero ara mateix de matinada estic tocadillo un altre cop,suposo que els efecete coletarals de la coca,aixo si,no penso pendre res de coca avui tampoc per molt xungo que estigui a mes he deixat el cotxe a l´empresa

Josep B. ha dit...

Si trobes que t'anirien bé els ansiolítics, jo de tu no m'estaria, trucaria al metge i que te'ls recepti, segur que no ets el primer que se sent valent d'entrada.

I ànims que per dur que sigui el camí al final hi ha recompensa.

Anònim ha dit...

Doncs m'alegra molt llegir que tu mateix et dónes ànims. És genial veure com l'home pot transformar-se a millor. i tu ets un bon exemple pep! Ànims!