dilluns, 18 de febrer del 2008

I wait

Ahir vaig posar totes les cartes boca amunt,vaig enviarli un altre sms dientli ho molt que la trobava a faltar,ara ja esta...ja nomes depend d´ella.
Encara no ha arribat o no em diu res,no ho entenc,aixo em pasa per no enterarme be de quan arribava...quin desespero..avui em fotaria coca i tot.
Igual ja esta aqui i esta asustada amb el sms...ja respirara si vol..ja no puc fer mes jo

5 comentaris:

Finestreta ha dit...

Exacte, calma que ja respirarà, i de coca res de res!!! Fes-te un bon tiberi per sopar, que te'l mereixes, i ja veuràs com disfrutaràs menjant-lo!!!

Vinga va que vas sumant èxits!

Josep B. ha dit...

Potser hauries de pensar en un mitjà més adient que no pas un sms, per dir-li el que sents. Perquè no li escrius una carta?

Ho dic seriòsament. No cal que li enviís per correu, pots entregar-li en mà, o deixar-li a la bústia, però sobretot signa-la, a algunes dones els hi agraden els tímids, però no els anònims.

I prent-te una til·la.

Ànims

Anònim ha dit...

No sé si ha arribat però si ho ha fet et dirà alguna cosa segur... paciència que és la mare de la ciència... les coses del cor són complicades.

peperines ha dit...

si finestreta pero el que conmpte es el final i ja veurem.
Quan l´hi vaig donar el regal abans de que marxes ja l´hi vaig donar tambe una nota dientli que a mi no em feia falta res seu perque desde el dia que habia vist aquella mirada i aquell somriure tant dolç sabia que estava perdut.
Ja ho ha fet sense fer soroll,ja ha dit algo

Anònim ha dit...

Sí sí, totalment d'acord amb la finestreta, vas sumant èxits! I et trobo molt penjat eh... :-) Bueno, si això ha de servir per divorciar-te de la coca, benvingut sigui.