divendres, 22 de febrer del 2008

AVUI REUNIO

Ostres el que m´ha ensenyat el meu amic ddriver amb aixo del goear,ni molt menys arribo al seu nivell pero la musica sempre m´ha encantat a mi,i m´ha fet molta companyia en la meva solitut devant la coca.

Aquet grup d´avui potser per edad,es dels que mes m´agrada,un cop per feina a Angleterra,anava cap a Bolton i vaig veure un cartell que posava Fleetwood i em vaig desviar cap aquell poble i em va fer gracia dinar alla,tot i que te poc a veure amb el grup.

Anem per feina!!Coca ahir cero patatero un altre cop,i sense pensar-hi gairabe,tot i que a la nit vaig tindre un altre baixon de moral pero no se´m va acudir anar a comprarne,bien!!un altre heat!
De fet hauria de mirar el bloc per veure quants dies fa que no tinc ni recaigudes,entre els putos mossos(gracies,esta pendent el monument)i el meu coco que no en vol ara...
Ara d´aqui una estona tinc la reunio setmanal amb la banda aquella,tot sigui que sorti d´alla com un miura amb ganes de farlopa,ja em foto de mala ostia nomes pensar que els haig de veure.Habiam avui quina pelicula em venen.
Estic be,estic de bon rotllo,la Dolça?jaja ja dira algo no?jo ja ho he dit tot,ja sap per on respiro jo i la direccio que porto i la velocitat de creuer meva,de moment ni ahir ni avui hi hagut sms en cap direccio,pero haig de reconeixer que el cor em fot un tomb cada cop que arriba un sms al meu mobil,i despres la mala ostia al veure que es d´algun dels meus cracks amb els seus problemes inversemblants.
Em fi em vaig a posar guapo per la reunio,que es vegi qui es el puto amo jaja avui sobredet anem oi?malament,la caiguda sera mes bestia pero de moment ho disfrutem.
Quan arribara un sms de la Dolça?

3 comentaris:

Finestreta ha dit...

arribarà, arribarà, ja ho veuràs!!! Sigues positiu, que quan pensem en positiu passen coses positives! Siempre positifo tu!!!

Anònim ha dit...

Torno a insistir, brutal la música d'aquest post. Estaria bé que fessis una relació de totes aquestes cançons com a cançons recomanades! Així li dónes al bloc un aire menys "peperinero" atesa la teva nova realitat... bé, és una proposta.

També trobo molt bé que no t'obsessionis tant amb ella. Tu has fet prous passos significatius perquè reaccioni, així que ara ella té la paraula.

Endavant!

peperines ha dit...

pero algo l´hi impedeix fer