divendres, 12 de setembre del 2008

5 MESOS

Em comença a fer vergonya mantindre el bloc obert,no puc dedicarli el temps que necesita i em fa sentir malament.
Avui escric nomes per dir que que ja fa 5 mesos que no consumeixo,just avui.
Segur que molts de vosaltres fa mes temps evidentment pero per mi es un exit inimaginable.
J aestic nomes a un lloguer i mig de la salvacio,aquesta es la grn noticia que m`ha portat el no consumir.Evidentment durant aquets 5 mesos m`han caigut per el cami 5 lloguers mes i l`esforç semblava inutil en cerrts moments.
La setmana que ve,si Deu vol,ja estare al dia i escriure un post per celebrar-ho.
El judici es el 2 oct o sigui que abans d`arribar a judici ho tindre tot al dia i podre anar al jutjat i presentar els rebuts i fora,tot arreglat.
5 mesos ja!!Avui estic content per aquesta fita,els altres mesos no rec que m`alegres tant.Aquet mes he patit dies durs,de depressions bastant xungues,pero clar ho estic fent per les braves,sense medicacio,aixo si,sense deixar passar per alt ni una visita a la psicologa i l`infermera.
No se si valen de molt aquestes visites pero a mi m`estan funcionant molt com a suport i reforç de lameva conviccio d`acabar d`uan vegada amb aquet vici.Igual que altres mesos creia que volia l`alta ja,ara no se,crec que es bo seguir anant a terapia amb elles.No fem res que sigui per tirar cuets pero surto sentintme be d`alla.
I aixo es tot,avie´m quant estic al dia de lloguers.
Perdoneu tots pero aquet bloc i la seva activitat son de pena per culpa de motius laborals,abans,quan em drogava era molt facil escriure en ple baixo pero ara no tinc ni temps

15 comentaris:

Finestreta ha dit...

Molt bé peperines! Visca!!! I crec que fas bé no deixant la teràpia, més val que et "curis" bé!

Assumpta ha dit...

Molt bé!! Cinc mesos!! :-))

I si resulta que el blog és poc actiu perquè estas treballant molt per fer front a aquests pagaments endarrerits, doncs benvinguts siguin els blogs poc actius!!! :-))

Una abraçada i segueix així!!!

Ana ha dit...

Si escriure més aquí és simptoma de que les coses no van bé, preferim que no escriguis gens!!! :) Va, que això ja ho tens fet i, a més, ho saps ;)

Anònim ha dit...

Excel·lent, peperines.
Estem molt orgullosos de tu!

Anònim ha dit...

Enhorabona Peperines!
Un abrazo!

Anònim ha dit...

Veus com ho vas fetn poc a poc... molt bé, molt bé!

Només et falta un mes, ha sigut dur, però ho vas fent :)

Carme ha dit...

doncs res, escriu al teu ritme i quant en tinguis ganes. es bo tenir el temps ocupat. res, que molta sort

Josep B. ha dit...

No pateixis per no escriure, en el teu cas é un molt bon senyal, vol dir que les coses van bé.

Amb que de tant en tant ens facis quatre línies confirmat que tot funciona estem contents.

... ha dit...

5 mesos. Que bé, Peper!!!!!! Happy Birthday!!!! això si són bons motius de celebració.
Estem molt contents de poder anar celebrant mesos d'aquesta manera, no importa que no escriguis, si tot va bé, això és el què importa! Endavant!!!!!

Abelunimbus ha dit...

Feia mesos, molts mesos, que no et llegia. Per una cosa o una altra, feia molt. El vaig descobrir amb el teu primer post, encara a blo.cat, fa cosa d'un any més o menys, si no vaig errat. et vaig seguir molt i no saps la il·lusió que em fa saber que portes 5 mesos sense consumir. Semblava que no pogués ser.

Felicitats i avanti!

Abel

roger ha dit...

Tu dius:

El judici es el 2 oct o sigui que abans d`arribar a judici ho tindre tot al dia i podre anar al jutjat i presentar els rebuts i fora,tot arreglat.

I jo et pregunto: tens advocat?

T'explico el perquè t'ho dic, perquè tu en un altre post preguntaves que volia dir "sin posibilidad de enervar".

Això vol dir que ja deu ser, dins del periode de l'actual contracte, la "segona" vegada que et volen "desnonar", i a la primera si vas i pagues, et quedes al pis (enervas la acción de desalojo) . . .

enervar.
1. tr. Debilitar, quitar las fuerzas.
2. tr. Debilitar la fuerza de las razones o argumentos
Segons el diccionari de la R.A.E.


. . . (seguint allò d'abans) la "segona" vegada NO POTS ENERVAR L'ACCIÓ DE DESNONAMENT ENCARA QUE PAGUIS, o sigui que si has pagat quedaràs lliure de les deutes del lloguer (però et cauran les d'advocat i procuradors, teus i del contrari, més les costes del judici) PERÒ ET FOTERAN FORA IGUALMENT DEL PIS PER SER LA SEGONA VEGADA, JA QUE LA L.A.U (Llei d'Arrendaments Urbans) PREVEU QUE EL SEGON COP NO ES POT ENERVAR L'ACCIÓ. O sigui al carrer igualment.

Espero sincerament que no et passi això, però se del cert que necessites un advocat.

La Lluna en un cove ha dit...

Ànims peperines, que aquest cop va de veritat. Felicitats pels 5 mesos!

peperines ha dit...

roger-enervar em sembla a mi que es refereix a que al haver anat a buscar el burofax en que em deien que els hi debia calers,ara no puc dir que no ho sabia i aular la demanda.Es el primer cop que m envien a judicic per aixo
ALS DEMES MOLTES GRACIES !!!!

roger ha dit...

Per saber del cert el que diu hauria de llegir l'ofici que t'han enviat del jutjat.

Ara bé, tal com t'he dit abans DINS LA DURADA D'UN CONTRACTE la primera vegada que et demanden per impagament, si pagues no et poden desnonar.

DINS DE LA DURADA DEL MATEIX CONTRACTE si et demanden per segona vegada per impagament, encara que paguis et poden desnonar.

T'ho recomano molt ferventment, necessites que aquest ofici, i la teva situació al pis, la vegi un advocat.

També hi ha el S.O.J. (Servei d'Orientació Jurídica) que està al carrer València (no recordo el número, pero al 012 t'ho diran), on hi ha un servei d'assessorament puntual. O sigui pots anar allà, ves-hi d'hora, agafes tanda (no en donen per telèfon), i quan et toqui podràs fer la consulta a un advocat.

No et refiïs, que t'ho mirin!!!

zel ha dit...

Hola, maco!!!! Perdona que no passés abans, vaig una mica molt de cul, inici de curs, i la cosa està una mica "agobiadilla" però, com que et tinc en una llista personal, he pensat "passa a veure el rei de la lluita" i sóc aquí per fer-te una abraçada virtual!