diumenge, 18 de maig del 2008

CHANGES

Els cambis s´han de visuaitzar perque s´et fagin mes evidents i buscarne mes. Doncs em sembla que m´estic pasant amb els cambis.
Clar,ara al no fumar coca tinc masa temps lliure,en principi.
Els cambis van començar amb un cambi d´habits,d´actituts,de visio de tot en general,començar a disfrutar de petites coses,petites amistats,grans amistats,amistats oblidades...

Despres em vaig dir anem a cambiar la planta de baix del pis.Mala idea la meva,o potser bona,perque em te molt ocupat aixo.
Pero vic en un piskaos.I dema venen a instalarme la linea de telefon un altre cop i no se com ho fara aquell home.
Us explico quan em van llogar el pis em van deixar una habitacio okupada!!Okupada per
tot el que hi habia al pis en aquell moment,propietat d´una iaia dels duenyos.No et preocupis que ja ho vindrem a buscar ok!!
Fa mes de dos anys d´aixo ja.Tampoc son molt fluides les relacions amb els duenyos del pis per lo que arroseguem..,i he decidit que tot allo va fora,i jo cambio d´habitacio.
Aixi es com estava la planta baixa.


Aleshores en aquestes estones que em costa inclus ocupar el temps,vaig decidir aixo.

En mal dia ho vaig decidir.Despres d´una setmana de treballs forçosos,de fer molts viatges al container,i sobretot fer molt de braços,el resultat ha estat aquet.
Un desastre dels grans,he convertit el meu menjador en una nau de cualsevol empresa logistica,per aqui pasa tot el material,abans de ser distribuit.
El tema es que s´ha quedat tot aturat aqui al menjador,the logistic center esta a tope,i l´unic treballador petat,petat.
Pero ara he trobat el sofa,m´he estirat i em deia a mi mateix,que guapo aquet Kaos!!
Estic orgullos d´haber trobat solucions al meu temps lliure.
Era potser el que mes por em feia de deixar la coca,que fotaria en hores lliures i em falta temps i tot ara.
Avui era un dia complicat per mi i l´estic tirant endevant força be,sense deprimirme i el
mes important ni pensant en coca ja fa...no se ni els dies que fa que no en prenc,ens debem aproprar perillosament als 2 messos.
Quin record!!Casi 2 messos i sense recaigudes!!I
Despres,quan d´aqui un dies hagi tornat el kaos a convertirse en orde, pintare,ho deixare ben xulo.
De moment,les meves ocupacions han de ser barates,no em puc posar a fer coses que valguin molta pasta,fins que no estigui al dia del pis.
Quan hagi acabat amb la deuta,cambiare alguns mobles,a mes tinc al cap un gran viatge a mitja plaç.
Ahhh i tinc un gran projecte del que no puc explicar res de moment pero tot se sabra.Si surtis be...

Dones???Ninguna m´estima a mi,nomes van per el meu cos i no em deixo...A part no puc gastar centims,millor esprar un mes i mitg...
eiiii que no parlo de putes,pero ara fer sopars,sortides...seria complicat per la meva economia,si aperegues algu especial potser hauria de resoldre el dilema,pero ja dic,nomes me volen per el meu cos.
Tambe he mirat per internet un gimnas aprop,ja es un pas,aixo no vol dir que m´apunti ni que hi vagi si m´apunto pero ho he mirat,ho prometo.
I ara el cambi que mes us afecte a vosaltres.He cambiat la foto del meu perfil,ja no us sortira la desagradable imatge aquella quan us deixi un coment,sento molt si algu es va sentir violentat amb aquella imatge pero era la que tocava.
Ara es aquesta.

Es nota que he apres a penjar fotos al bloc eh?jaja Apa fins aviat.

18 comentaris:

Carme ha dit...

hola, el primer que he pensat a l´entrar ha estat: osti! quina imatge mes xula... els canvis¿? de u ni do tot el que tens montat per aquest pis eh?? pero sens dubte una bona manera d´entretenir la ment i el cos...

salutacions

Anònim ha dit...

Hòstia nano! i perdona l'expressió però veure't així m'anima moltíssim, aquesta foto forma part de tu oi? és del mar i a tu t'encanta passar-t'hi hores... Has fet un gran pas endavant!

Anònim ha dit...

Que bé! estic molt contenta per tu. T'ho mereixes! Segueix així!Pel que fa a l'amor, no es busca, sinó que apareix quan menys t'ho esperes i quan realment t'estimes a tu mateix. Per tant, disfruta de la vida i agraeix totes les coses bones que t'estan passant.
Molts petons:
Sònia

peperines ha dit...

si Aina,entretingut estic.
Si cesc,tingues que viure lluny del mar,no se que faria.
Gracies Sonia,jo no busco res,el que sigui sera,tambe s´ha de tindre en compte que primer vulle estar be del tot,es basic per tot i despres tot sortira..o no.

Ana ha dit...

Chances to change...les estàs aproditant i te n'estàs ensortint, well done ;)
No sé si t'ho han dit ja, ens fas somriure!! La polvera...quin gran nom!!
Respecte a això de la foto, està molt bé el canvi, ai el mar!! però per la meva banda no em molestava pas que surtís l'altra, qui sentís curiositat podia entrar en el teu blog i decobrir la teva història que ja no te res a veure amb aquella foto :)

Josep B. ha dit...

No em molestava la imatge, penso que era la que tocava, i penso que has fet be de canviar-la, aquella ja no t'identifica. (et puc proposar afegir la partícula ex al títol?)

Respecte als canvis a casa. En quin merder t'has posat! ;) Que siguin per a millor.

zel ha dit...

No sabia que havies tornat i n'estic molt contenta, ja saps que me n'alegro molt per tu.
Jo sense cap excusa visc en una casakaos, hi ha un munt de coses, piles i piles de llibres i papers que esperen mandrosament el seu moment d'anar a lloc. Però no en tinc ganes...Fa dies que estic gossa, gossa, gossa, ja saps, sense ganes de fotre res...Petons, maco!

Anònim ha dit...

no hi ha dubte que el canvi va a millor. Amb raó estaven sorpreses les infermeres! jo també estic païnt tots i cadascun dels canvis! increíble això del pis, i sobretot lo del perfil, ja era hora. Ets un crack nano. Estic molt feliç per tu. T'ho dic de debò.

Anònim ha dit...

Muy bien Peperines,
y el disaster room debe ser el panic room.

Judit ha dit...

Hola noi!

Estic molt contenta, moltíssim. És d'admirar tot el que estàs fent, i és d'agraïr que ens ho expliquis. Jo des d'aquest modest i humil indret on m'estic, et segueixo enviant forces pel que faci falta.

Endavant!

Una abraçada!

peperines ha dit...

Ana un gran nom eh?si potser la foto portava mes lectors pero ja no toca.Ostres semblo en Pujol,sorry.
Skorbuto ja ho pots dir quin merder!!!Ja veurem com ho acabo aixo.
Doncs ens em de posar le spiles zel,ara a mi em costara trobar forces per acabar aixo.
Gracies somiador.
Moltes garcies lluna,agafo les teves forces

Lluna ha dit...

Aix Peperines, m'agraden tants canvis! La foto molt millor, l'antiga ja no et reflexava. Quan a mi m'agafa per fer canvis els de casa ja tremolen. Espero que ho enllesteixis tot amb èxit. Els plànol molt espontanis; m'han encantat :)

Teresa Bau ha dit...

Ets un home nou Peperines! Enhorabona. M'alegro molt d'aquest canvi. M'ha fet gràcia el comentari que les dones només et volen pel teu cos ;) Que no t'està bé? Vinga, molta força i alegria!

xx

roger ha dit...

Endavant company, i no pateixis per això del merder dels mobles del pis, si ho acabes posant tot bé és més cansat que el gimnàs, i sense haver de pagar quota . . .je,je, ;)

Anònim ha dit...

La idea del gimnasio es muy buena, aparte de ocupar el tiempo, mejoraras el sistema endógeno de gratificación el cual la droga te ha destrozado.
Como dicen Sabina y Serrat en su último trabajo: ...que dura es la salud y el celivato.
Un abrazo, uno de Gavá

... ha dit...

Hello Peper!!!!
M'alegro veure que entre línies hi ha bon humor.
A més estas "redecorant la teva vida", quan un canvia coses de casa és que vol canviar coses d'ell, vaja això diuen.
Endavant!!!!!!!!!!!

Martha! ha dit...

anims, esforç.. i una dosi de somriures, encara que sigui petita, però que hi sigui!
un petó

peperines ha dit...

Soc un artista fent planols somiant la lluna.
Mina si m´esta be,pero voldria mes.
Ben vist Roger.
Gracies nits,ara em falta anar a ikea.
Moltes gracies martha!