dijous, 31 de juliol del 2008

LA MEVA MARE

Ahir vaig fer una passa mes a estar be.

L´altre dia era el sant de la meva mare i l´hi vaig enviar un sms felicitantla,nomes rebre’l em va trucar i jo vaig agafar el telèfon,vam parlar de no res,però vam parlar.Em va demanar poder seguir trucant-me de tant en tant per saber com estic.

Feia 5 anys que ella i jo no parlàvem,la droga va deixar molts cadàvers per el camí,ho va erosionar tot i mica en mica s´ha d’anar arreglant tot.

El cert es ,que es una relació que no se si vull,em va fer mal l’altre cop i em va fallar però tot ja venia de molt abans que jo en un dels meus pitjors moments amb la droga,vaig fer-li mal(emocional mai fisic) jo a ella.

Sempre em tingut una relació molt dificil.Jo sempre desde petit he estat presumpte culpable de tot i nomes em treien la culpa si es demostrava el contrari.

Desde jove jo tinc un problema amb els ulls,desde jove sempre sem queda el blanc del ulls vermell.no se perquè i jo per ella sempre havia fumat porros,mai ho havia fet.Un dia amb la meva ex,les dos juntes despotricant de mi,ella l´hi va preguntar a la meva ex si jo de jove fumava porros.Per un cop en sa vida aquella noia va dir la veritat i per fi la meva mare es va creure,desprès de 20 anys que jo no fumava porros.

Crec que tenia que normalitzar una mica la relació,tot i no se jo el culpable de l’última ruptura...però anar mes enllà en una relació de mare-fill no crec que vulgui al menys de moment.

Tambe haig de dir que al penjar el telèfon,vaig trencar a plorar

6 comentaris:

Josep B. ha dit...

és una de les millors notícies que podies tenir. Els pares, com tots no són perfectes, però si tant ella com tu voleu redreçar les coses hauràs de fer l'esforç de perdonar, tant a tu com a ella. Segur que ella també s'haurà de perdonar moltes coses. Aprofita l'oportunitat.

Una abraçada.

Anònim ha dit...

Aquest sí que és el gran pas que has donat per notar confirmar realment que et vols curar i que fa mesos que no consumeixes.A la merda la reposició de tots els lloguers que no havies pagat, a la merda el bon rotllo a la feina,a a la merda fer bondat i no sortir de juerga, a lamerda haver recuperat el ritme de la son.Aquesta és la millor notícia i el millor símptoma del teus canvis tant interiors com exteriors.
Això si, si el lligam és tan fràgil, que en qualsevol moment es pot trencar....no forcis res, poc a poc.Enhorabona.

Anònim ha dit...

Muy emocionante lo que has escrito,Peperines,
mi madre tampoco confiaba en mi,pero luego cambió,
un abrazo.

... ha dit...

Penso que t'has de quedar amb la frase on et demana que la segueixis trucant.
Potser tu et vas equivocar, potser ella també...
Podeu tornar a començar. No serà fàcil, segur, però ja heu fet el primer pas.
Les coses es van arreglant Peper...
Felicitats!!!!

Teresa Bau ha dit...

Ei nen, una gran notícia! Genial per a tu i per a la teva mare. Segur que ella també es va emocionar que l'haguessis trucat.

un petó

roger ha dit...

No puc afegir més del que ja han dit els companys, quina gran notícia que tornis a parlar-te amb la teva mare.