dijous, 17 de juliol de 2008

AVUI TOCAVA PSICOLOGA

Ja he sortit de la psicòloga,no se,em sembla que em te mania.No vol que vagi de viatge al altre costat del xarco.Be al final ha acceptat al explicar-li que era com un premi a deixar la coca.

M´ha fotut una mica de canya avui,suposo que es el que tocava al veurem tant negatiu,diu que haig de posar mes de la meva part per conèixer gent,sortir mes,encara que sigui sol(no em ve de gust sortir sol),que no tinc que ser negatiu amb el meu futur sinó no aconseguiré res i bla bla bla.

Despres ho de anar al altre costat del xarco i d’haver-me comprat un equip de musica.l´ha tret de polleguera,no vol que visqui tant al dia,que no puc rebentar tota la pasta que em sobra i mes bla bla bla que així no trobaré una dona,que les dones volen una seguretat,que mai estaran amb un tio que tot s´ho gasta i mes bla bla bla això confirma la meva teoria que moltes de les dones nomes els importa la teva compte corrent i no qui siguis tu,seguirem sol molts anys,ja esta be així.

També,per calmar-la l´he explicat un planning que m´he fet per d’estalviar 5000 euros i deixar-los guardats per el dia que tingui que agafar un altre pis,aquí s´ha calmat.

Diu que no em queixi tant que jo vic molt be,que guanyo molta pasta,que si ella m’expliqués les seves misèries...i mes bla bla bla.

No se,avui tinc una sensació estranya al sortir d´alla,com si no hagués valgut de molt haver anat.

També em parlat del meu cos,que jo haig de fer les coses correctes per posar-lo a l’hora,que em deixi de donetes,que em faci una dieta com deu mana...

Total que avui si no hagués anat hauria anat tot millor.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Nano com estav avui la teva psicològa eh? mira... pot ser dieta i cuidar-te una mica sí... però els donnettes no fan mal coi! i... això de la c/c... mai em voldran a mi les dones doncs! no li facis excessiu cas, avui no estava bé crec... i pots anar de viatge a on tu vulguis oi? crec que t'ajudaria... bé tu fes cas al teu cor... entenc que sortir sol no t'agradi... ja en som dos, ànims nano!

Anònim ha dit...

Bones:
NO em puc creure que aquesta dona t'hagi dit aix�...potser la negativa era ella...pensa que tampoc no ho sap tot...i tu ves a la teva...lo dels calers ni cas...poc a poc i bona lletra.Hi ha moltes dones que no miren el compte corrent..nom�s faltaria!Aquest estat emocional que estas passant �s molt normal en tothom. Qui no ha tingut un periode de tristor i soledat en la seva vida? i encara pitjor si vius sol. S�n etapes de la vida i a tu lo millor encara t'est� per vindre. Molts petons i �nims!!!
-S�nia-

Anònim ha dit...

Joer con la psicologa,parecía la señorita Rotermayer,jeje,bueno,supongo que serán las cosas del sector público,pocos funcionarios están a gusto con sus trabajos.

Pero eso de los donetes si que es verdad,hay que hacer una dieta variada.

Y lo de buscar dona,pues tb puedes intentarlo con alguna pagina de estas de internet de buscar pareja.

Anònim ha dit...

A la psicòloga avui li tocava fer aquest paper ,simplement és això.Jo ho percebo com quan un nen fa una malifeta però s´ha fet mal.En un principi se´l consola i se´l guareix física i psicològicament i quan està prou valent el que fem és fer-los reaccionar i renyar-los una mica per la malifeta.No?

Teresa Bau ha dit...

Caram amb la psicòloga! Té una concepció de les dones molt negativa... Que s'ho faci mirar si es pensa que només ens fixem en els comptes corrents... Vinga, ànims i a lluitar, que això és el que toca en aquesta vida... (Allò que m'ensenyaven les monges a l'escola: A aquest món hem vingut a patir...;))

Una abraçada