dilluns, 28 de juliol del 2008

ja m´extranyava a mi

Massa be anava tot,el deute del pis s’apropava al final ja,un amic i jo ja em comprat els bitllets t’avio a USA,el calvari semblava arribar al seu fi i era estrany.

Avui,han trucat la porta,obro i eren del jutjat,per notificar-me el dia 2 oct tinc un judici per desahuci.

Em fot perquè com a mínim el amo pot haver vist que tot a canviat i s´esta liquidant tot a un ritme que ell no s’esperava pas.Aixo es un contratemps per a mi,ja que jo volia acavbar de liquidar el deute mes relaxadament i evidentment tindre’l liquidat al novembre a l’hora de marxar de viatge.

Ara em toca posar-me les piles,he mirat i si les ventes segueixen així,que res fa pensar que hagi de canviar,a finals d’agost,dedicant-me nomes a això estarà tot al dia,total ja “nomes” dec els lloguers de Març fins aquí però clar,ara si he d’estar ben atent perquè no pot haver hi cap errada de càlcul.

Nomes hi ha una cosa a la citació que no m’agrada o dos primera que la fulla on hi el deute exacte no l´han imprès be,a mes el propietari del pis ha inclòs uns quants lloguers del principi que l´hi donava jo en ma els cèntims i no tinc rebut,pero tinc un mail en el que parlem d’això i em servirà de proba.

I l´altre una frase que posa que no tinc dret a ENERVAR,algú sap que vol dir això?que encara que pagui vaig al carrer?

Joder masa be anava tot

6 comentaris:

Anònim ha dit...

jo no en sé massa d´això però sembla voler dir que tot i que paguis els deutes abans del judici,tirarà endavant la demanda, a no ser que sigui el primer cop que et passa això.Perdona però no et voldria desanimar.Posa´t en mans d´un advocat.

Anònim ha dit...

Si Peperines,ponte en manos de un abogado,parece que el dueño del piso,o la administración de fincas que le lleve el tema,conozco algunas y son unos bulldogs,no les importan para nada las personas,quieren echarte.

peperines ha dit...

ja he anat a un advcat i si abans del 2 oct estic al dia no em pden fer fora,de totes formes a finals d´gost vull estar al dia i treurem ja aquet problema,coma molt tard el 10 set.
Quan tot estigui pagat que em presenti al jutjat amb elsrebuts i no hi haura judici ni res

Anònim ha dit...

Bueno,muy bien,un organismo público como es un juzgado no deberia dar esos sustos.

Anònim ha dit...

Ànims...

roger ha dit...

Em sap greu no haver llegit això abans, i és perquè vaig de bolit absolutament.
La llei d'arrendaments urbans preveu que si impagues un rebut et poden demanar el cobrament pel jutjat i demanar-te el desnonament per impagament, i aleshores has d'acabar pagant el rebut més totes les costes, però pots "enervar l'acció" que vol dir que si pagues no et poden fer fora.
A la segona vegada que hi ha un impagament i et tornen a demanar el cobrament pel jutjat i el desnonament, has de pagar però no pots "enervar l'acció" de desnonament, que vol dir que si l'amo, després de cobrar, et vol fer fora per haver tingut 2 impagaments ho pet fer.
Necessites un advocat!!!
MOLTA SORT, AMIC.