dissabte, 8 de març del 2008

MES ALT I BAIXOS

Ahir vaig anar a la reunio amb els gangsters dels meus venedors.
Despres en una pub em vaig trobar una noia que habia conegut l´altre dia,esta molt be,pero ha de sortir molt car mantenir aquet caball,em va donar el seu telefon que la truqui..mandra molta mandra es la paraula,he acabat molt agotat tant pensar amb la Dolça i potser s´aclara algun dia...encara que no crec.

No tinc ganes de pensar en ningu,potser ni amb mi,necesito el cap tranquil pero no ho aconsegueixo pas.

Enseguida vaig marxar cap a casa a escoltar musica com aquesta
i a pensar i a pensar i donarli voltes al perque de tot,perque es va espatllar tot de cop,algo que semblava tant clar,despres una canço em va recordar la meva ex,una canço que un dia anant amb el cotxe cap a la platja l´escoltavem junts,no vaig poguer evitar deixar caure unes llagrimes,encara estic en el proces que esta tot just començant la Dolça?Sempre haure de tindre,encara que sigui poquet,a la meva ex al meu cap,quin lio no?
Tot aquet desanim segur que el produeix l´abstinencia o aixi ho vull creure. Al cap d´un ratet la moral va pujar,tambe va coincidir amb el cambi de musica...
Mirant-ho tot d´un altre angle,no em puc queixar,estic coneguent dones,encara que no acabi de sortir be la cosa amb cap pero el que menys necesito dins el meu cap son dones,fins i tot voldria que desperexesin la Dolça i la meva ex,i tindre tota la capcitat de gigas lliures pero no ho aconsegueixo pas.

Avui m´hauria de fotre les piles amb la casa i caminar pero no en tinc ganes de res,potser llegeixo,estic gos.
Voldria acabar amb els alt i baixos del meu cap d´una vegada,crec que estava millor quan tot eran baixos,com a minim no tornava tonto el meu cervell amb ara amunt ara abaix,al menys ja sabia quin menu tenia cada dia.

4 comentaris:

Josep B. ha dit...

Que una noia et dona el telèfon i tu passes?

A veure, tu que vols que et busqui, t'agafi de l'orella i et porti al telèfon i no te la deixi anar fins que la truquis?

Fora conyes.

No et tanquis portes, t'ho dic seriòsament.

Anònim ha dit...

Bueno peperines,de verdad piensas que estabas mejor antes que ahora?

ddriver ha dit...

Aquesta si fotesin una T l´hi fotarien una ptada als habits.....

Anònim ha dit...

jo estic d'acord amb el mangas. Jo crec que en això t'has precipitat. Dubto molt que abans estiguessis millor que ara. Ara ets més lliure. Estas abandonant un vici letal per la teva vida...!