dijous, 13 de març de 2008

CONTENT

Avui estic content,content,content,tinc motius,no perque m´hagi tret la Dolça de sobre no,pobreta encara hi penso,primer per l´article de vilaweb,despres he anat al metge,be a veure l´infermera i esta molt sorpresa i molt contenta de que la setmana hagi anat tant be.
Diu que esperava que avui quan tornes l´hi expliques que habia recaigut varios cops...
Que nomes amb una visita hagi anat tant be tot,pero clar es el que l´hi deia jo,que jo ja venia amb carrerilla quan la vaig veure a ella per primer cop.
Pero com l´hi vaig explicar per sobre el tema de la Dolça..es pensava que deprimit hauria recaigut i no aqui estem,tambe es cert que hi ha moments que tens pensaments pero estic fort per a vencer-los.
Be les seves paraules m´han animat moltisim,tot i que ja sabia jo que ho estava fent be,tot reconeixement t´arma de mes motius per estar content.
Al sortir del metge,sms a la meva germana,explicantli el que m´han dit,i la seva contestacio m´ha emocionat molt,com ara quan la rellegeixo.
Ella ha patit molt per mi desde la llunyania,un tema que al principi de serpararme ho vam parlar molts cops i era com si l´hi parles de la descomposicio nuclear de la molecula inorgamicca que es troba a la ecosfera,,,pobreta l´hi venia gran el tema pero aixi i tot m´ha ajudat moltisim,moltisim i tot i que ara estem molt distanciats per kms,esta sempre a sobre meu,es a qui mes estimo a aquet mon.
Quan em vaig separar,vaig anar a petar a una pensio,pagava 60 euros a la setmana per una merda d´habitacio,pero tant drogarme,moltes setmanes no la podia pagar i una amiga m´ajudava..al temps van tancar la pensio i tant drogarme no tenia centims per anar a un altre i ella em va acollir a casa seva i la relacio es va fer molt mes forta si podia ser,a ella i als seus els trobo molt a faltar.
Pero be tot pasa,de veritat que estic content,encara que es el que em parlat amb l´infermera,aquets alts i baixos son normals i son producte de la coca i per aixo m´anira be el psiquiatra per estabilitzarme el meu anim.
En fi haig de marxar,a veure un client,dema penjo l´escrit que fa poquet que he penjat l´anterior.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola peperines,
has de tenir en compte que som molts els que et llegim i que normalment no et deixem comentaris, pels motius que sigui.

I que també et recolzem molt i estem veient com vas evolucionant. Jo personalment t'admiro moltíssim. M'alegra veure cada dia com vas tirant endavant amb aquesta valentia que et caracteritza i que, per mi, et defineix moltíssim.

Ànims i espero que la setmana santa et provi molt!!

peperines ha dit...

Moltes gracies gualpina

Finestreta ha dit...

Apa noi! Que t'estàs superant!!! I la teva germana ja n'està al dia de tots els progressos?

peperines ha dit...

si clar finestreta,per tot el que hapasat ella amb mi,te el dret a ser la primera en saber com va tot

Josep B. ha dit...

Veig que avances i me n'alegro molt per tu. segueix lluitant que guanyaràs.

Anònim ha dit...

Ei, paperines.
Que sàpigues que porto molts dies que no he d'anar a dormir emprenyat.
I que avui, dissabte a la nit, hi ha gent que pensa en tu.
Salut i cuida't.

peperines ha dit...

Es veu que si skorbuto
rafa es molt important no anar a dormir emprenyat ;)

Anònim ha dit...

un dia de felicitat és un premi al teu esforç peperines!