dimecres, 5 de març del 2008

DEBACLE EMOCIONAL


Avui estic en plena debacle emocional i ja veurem que pasa,tot es veia vindre,les seves reaccions aquets ultims dies no eran les adecuades.
He anat alla,i em parlat,de com esta,jo no la he vist malament,..diu que al sortir de la feina marxa cada dia directa a casa perque no te ganes de res...
Que la seva exsogre l han operat d´un tumor,l´hi han trobat un altre i ella esta alla fent costat,que les adversitats uneixen...que el seu ex inclus va anar a comprar piruletes...que el seu ex..que el seu ex...que el seu ex

No m´ha donat peu a dirli de sortir,ha començat a entrar gent a la botiga...i ja esta,tambe em parlat de mi,de la sanacio,del tema del meu pis etc etc..pero he marxat sense quedar..
Despres l´hi enviat un sms dientli que l´habia vist be,que si volia que ens veiesim dema o dema pasat que ens aniria be als dos...
Resposta al cap d´una hora i pico
"ara el veig,pero ve la meva germana perque divendres anem a Sevilla a veure al meu germa pero en serio que no tinc ganes,t´ho agreixo"

Hores mes tard,surto de casa a fotre birra l´hi envio
"sento agobiarte,espero que no sigui per mi ho de no tindre ganes,si he fet algo malament.."
Com sempre
"para nada,estic amb les meves coses,en serio,gracies"
No se en fi aqui s´acaba tot suposo...Mai volia tornar a caure en una historia que em fes patir,pero aquet cop semblava tot tant clar al principi,que em vaig deixar anar..a pàrtir de que vam veure al seu ex..tot va cambiar pero jo ja estava ben enganxat..i ho sabia que al final em faria mal i aixi ha estat.
Despres he anat a un bar(a BCN) per veure el futbol,i he vist a un pakistani que feia un trapi amb un,estava tant fet pols,que m´he acostat a ell i l´hi he preguntat si tenia algo..el tio m´oferia una rumana de 20 anyets per 30 euros....Em sembla que estem parlant de coses diferents,tu parles de putes i jo de coca..ah coca,quant?1gr ok..te 50eur,m´ha donat el seu telefon per quan volgui...
He marxat a casa a plorar i a fumar...per el cami he borrat el numero del pakistani per no tornar a caure.
Despres de molts dies he fumat i despres he buscat al pakistani i mes llocs pero ha estat imposible,quan m´he calmat l´ansietat he tornat a casa abans de cagarla del tot.

I aqui estic sense dormir,fet merda,malament per haber tingut una recaiguda(dema metge)...i molt malament per la Dolça,no se que fer,suposo que oblidarla o no..
Jo quan em vaig separar,feia el mateix temps que ella mes o menys,em vaig liar amb una,pero jo no parava de pensar amb la meva ex,em veia que aixo seria igual..per aixo m´interesava que anes a poc a poc i posar sorra entre mitg perque ella oblides l´altre i no pases el que em va pasar a mi,pero no ha pogut ser.
Quan jo vaig tornar amb la meva ex(poc temps)tothom em deia et fara el mateix,et tornara a fer mal.segones parts mai son bones...
A ella suposo que l´hi pasara el mateix..per la mirada que vaig veure d´ell i per la que vaig veure d´ella,era la situacio calcada a la que vaig viure jo i pobreta l´hi faran mal...
Pero no l´hi puc dir el mateix que em deien a mi,perque semblara que ho dic per beneficiarme jo i perque no fara cas com no vaig fer jo,es ella qui ha de pasar per tot aixo i quan acabi tot..ja veurem on soc jo,tinc ganes de reventar un altre cop a plorar.

10 comentaris:

Judit ha dit...

Uf... sobretot... ja sé que és fàcil de dir, però no perdis l'esperança. I no parlo de l'esperança de poder sortir amb ella, sinó la que et fa seguir lluitant.
Has arribat lluny, sé de què parles... plora tant com vulguis, escriu tant com vulguis (et servirà per buidar...) i sobretot, pensa que tu pots amb això i molt més. Ho has demostrat... has arribat fins aquí... ara no abandonis. Si et serveix d'alguna cosa, t'envio molts i molts anims, i una abraçada gegant!

peperines ha dit...

Moltes gracies lluna pero no se cap a on tirar ara

Josep B. ha dit...

Em sembla que te l'he dit varies vegades, però t'ho repiteixo ara.

La teva batalla és contra la Coca, has recaigut, però això no vol dir que hagis perdut. Aixeca't!

Pel que fa a la Dolça, ho sento, no et faré cap retret perquè el cor és com és, i tens dret a tenir ilusions.

Ara toca assumir-ho, prent-ho amb calma, i amb optimisme, a la volta de la cantonada en trobaràs la tev ànima bessona.

Anònim ha dit...

Hola!
Avui quan vagis al metge parla-li de com et sents. D'aquesta ansietat que et fa està enganxat a coses que era et fan mal. Diga-li que necessites fer el què sigui per estar tranquil. Ell t'ha d'ajudar.
Eiii i la meva festa tranki, durarà tot el cap de setmana, és sols un post d'inaguració. Tu cuida't i endavant. No és consol, però molts estem en situacions semblants, no de drogues però si en ansietats i amors.
LLuita i ja saps et dono el consell que tu em vas donar... segueix la premisa de El Secret!

NITS

Ana ha dit...

Històries amb exparelles... sempre són complicades. És ben difícil, però intenta pensar en tú i només en tú, en que vols deixar la coca, en que vols a tenir una vida tranquil.la i lluita per aconseuir-ho. Dones? Que sigui secundari, ja vindran elles...qui realment vulgui estar amb tu, ja et buscarà. Tu fes el teu camí i ja hi haurà gent que el vulgui fer amb tu.
Cuida't molt i ja ens explicaràs com ha anat al metge.
Una abraçada!

Anònim ha dit...

Animo peperines,que la vida es como una noria,y nunca sabemos lo que podemos encontrarnos a la vuelta de la esquina,pero siempre hay muchas cosas por hacer.

Finestreta ha dit...

Sí peperines, és ella qui ho ha de viure per sí sola i adonar-se de què i qui va la pena... I tu, doncs si un dia vol estar amb tu i tu encara vols, perfecte, i si no.. Haurà fet tard...

Però saps? Si realment encara té el seu ex tant dins del cap... Potser millor que no us hagueu liat, t'hauria fet més mal...

I tu, tu no pateixis, que tens molt amor per donar, i igual que un bon dia vas conèixer la Dolça a una estació, potser demà coneixis la "Salada" a un supermercat...

Mira el mail! :)

Lluna ha dit...

Ànims peperines, potser la Dolça no ha ajudat en el procès, però no deixis que aquest obstàcle t'impedeixi seguir endavant.

Unknown ha dit...

nano,

pit i cullons va!, si has sigut tant valent per arribar fins aquí seria una cobardia deixar-ho.

Tema dolça, ànims. Res és fàcil, ja ho saps.

Anònim ha dit...

escolta peperines, no voldria ser cruel, però potser aquells 50 euros els podries haver invertit en la puta, que més sana que la coca, és. La Dolça està bloquejada, no et desanimis, però tu segueix allà. Perquè aviat et necessitarà i llavors tu no hi seràs? Ànims!