dissabte, 19 d’abril del 2008

NO MOLT BE

Avui,disabte nit i el millor que tinc per fer es estar aqui devant el pc.
Feia dies que no em sentia malament,es mes,aquet mati estava de conya.
He anat al futbol amb un bon amic que no es fot res,com a minim em xerrat,al acabar ell ha marxat a casa amb la seva dona i jo solet al tren,m´acompanyat caminant fins l´estacio...i al tren em dec haber deprimit,tot eran grupets jo alla sol..
Aqui casa he trucat a un amic per sortir a pendre algo,pero no vol ja que els ultims cops l´hi he tallat el rotllo,menjantli el tarro per no anar a comprar coca,i diu que pasa que l´hi amargui la nit,que ell si surt es vol fotre canya..en fi,doncs aqui estem...
Mira ara he xerrat amb un colega per telefon i m´he animat,tot i que no surt mai aquet pero m´ha fet riure..joder quans cambis d´anim en un dia.

8 comentaris:

Josep B. ha dit...

Et trobaràs molts d'aquests, per a qui acabaràs sent un renegat. Pren-t'ho com un bon senyal, una oportunitat menys pel mico i una més per a tu.

A mi el futbol no m'agrada (gens) però fas molt be d'anar-hi i passr-t'ho bé, sobretot si és amb gent que no es fot res.

Ànims.

Anònim ha dit...

Los cambios de animo son normales en estas circunstancias.Lo estas haciendo muy bien,peperines.Sigue asi.Estas en el buen camino.Estas derrotando al "bicho".Puedes estar bien orgulloso.
Sigue con las sanaciones,te iran de maravilla.Tu campo energetico esta lleno de mocos en el plano astral.La cocaina tiene estos efectos en el 4º nivel del aura.
Y como dicen los colegas,si es gratis que mas quieres!!!

Carme ha dit...

tots, o almenys jo tenim diversos estats d´ànims durant un dia. igual al matí estem euforics, a mitja tarda tristos i a la nit melancòlics.. se n´anomena variabilitat i tots, en major o menor mesura en tenim

salut

aina

Teresa Bau ha dit...

A mi també em passa, sóc com una muntanya russa, ara a dalt de tot, ara a baix de tot... Però ànims!

Anònim ha dit...

Ei si li vol fotre kanya no cal q hi vagis amb ell, si li amargues ell estarà pitjor i tu tb pq no et convé, veus tens clar que no et convé la coca... kin partit eh? i dimecres se'ns menjaran m'esgarrifo ja!

Anònim ha dit...

Le has puesto colorines al blog,peperines,está bien.

roger ha dit...

Jo sols dic que m'afegeixo al que diu l'Aina, tots tenim diversos estats
d'ànims durant un dia, i tu en el teu cas és més que normal. Tranquil,
no en facis cas, segueix endavant, que vas per molt bon camí­, i no
pateixis que algun dia (no tan llunyà com tu et puguis pensar) trobaràs
l'estabilitat.
Una abraçada molt forta, company

Anònim ha dit...

Què deu ser de la teva vida peperines?