dilluns, 14 d’abril de 2008

WEEKEND


Ja he superat un altre cap de setmana sense consumir,ja ha costat.

Van haber-hi estones el weekend que va costar molt,sobretot diumenge,la solucio?com sempre la platja.

No tinc internet i he estat bastant agobiat aqui tancat,pero si sortia corria el risc de caure i em vaig quedar aqui sol,millor.

Pero com la psicologa em va fer tirar totes les eines tampoc hauria pogut fer res.

Va us explicare un secret,dissabte vaig anar a comprar amoniac un altre cop pero el que venen a tot arreu es perfumat i no em val.Antigament a les farmacies en venien pero ara ja no.Un altre solucio era el bicarbonat pero es perd molt quan ho fas amb bicarbonat i millor no perque es tirar els centims.

Menys mal que no vaig tirar les culleretes com deia aquella dona,jo al principi nomes vaig pensar en les sopes i el cafe pero una amiga em va preguntar,i els iogurts?i es cert cada cop que he menjat un iogurt aquet cap de setmana m´enrecordava de la psicologa i de la meva amiga i se´m escapava el riure pensant com m´el estaria menjant sino tingues cullereta

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei tiu, feia temps que no em passava per el blog i veig que les coses et van molt millor, m'alegro. No soc cap expert en el tema, pero i si tiressis totes les culleres i en compressis de plastic?

Anim i a cuidar-se.

Anònim ha dit...

Peperines te has preguntado últimamente porqué quieres dejar de consumir. Te veo en una guerra, en la que últimamente nos hablas de sintomas y de dinero gastado. Hace tiempo que no nos hablas de tus hijos, supongo que duele pensar en ellos.
Tu objetivo no ha de ser dejar de consumir, ese es el medio para conseguir otras cosas.
Lo que escuece cura, si te sirve de algo yo he recuperado muchas cosas que tenía perdidas.
Debes de ser una persona muy válida en el trabajo, pero ¿cuanto tiempo podrás mantenerlo?, ¿lo tines como medio de vida o como medio para seguir consumiendo?, ¿apuestas fuerte por dejar de consumir o solo apuestas?. Hay momentos en la vida que uno tiene que romper con todo y empezar de cero, el presente no te deja ver el futuro.
El otro día me contaban que hay una raza de águila que llegado un momento de su vida, el pico se le ha curvado en exceso, las garras son demasiado largas y blandas para agarrar a sus presas, el plumaje lo tiene totalmente deteriorado. Para sobrevivir se arranca las plumas y las garras, se rompe el pico contra las rocas. Esun proceso duro, de aproximadamente seis meses, una vez pasado este tiempo en el que practicamente no se alimenta, vuelve con todo su esplendor a enfrentar el día a día.
Un abrazo, uno de gavá.

Ana ha dit...

Per les sopetes, sempre les pots possar en tassa i beure-les, per remenar el sucre del café, pots fer servir qualsevol altre estri de cuina o el cul d'aquests i pel iogurt, n'hi han per beure :P es pot viure sense culleres :)

peperines ha dit...

Es un altre opcio pasavaperaqui.
Anonim si tienes razon,quiza los objetivos me los plantee al principio y ahora ya solo es obsesion por no consumir pero el principal es enderezar mi vida de una vez.
Lo del trabajo durante años ha sido asi,era el medio para consumir.
No se que decirte,que tu comentario,como siempre me ha hecho pensar mucho.
Ana m´agrada menjarme els iogurts amb cullereta ;)

Lluna ha dit...

A mi també m'agrada menjar-me els iogurts amb cullereta, però segur que amb les de plàstic també és bo... :)

Teresa Bau ha dit...

Que bona que és la cançó que has penjat... però no és per aquí per on hem d'anar, oi? La meva preferida és 'I'm no good'

xx

Anònim ha dit...

Mica en mica, ja ho saps, la qüestió és trobar-se... que no és pas fàcil, un altre finde molt bé veus...

peperines ha dit...

No tirare les culleretes somiant la lluna.
dema mes Mina
pero masa lent tot cesc

Anònim ha dit...

simpàtic comentari el del iogurt, però el que no entenc es el tema de l'amoniac. Per a què el vols???