dimarts, 8 d’abril del 2008

DEUTES I ANSIETAT

Avui ha tornat l´ansietat a la feina pero clar pencant no puc fotrem res i aixo m´ha salvat,pero no acaba de marxar l´ansietat.

Tambe m´he alterat foten numeros del que em falta per posarme al dia del pis,em faltes 3510euros i fins final del mes que be no podre tindre aquesta cantitat.Ja veurem el que triga el proces i si arribo a temps.

Pensava que em faltava menys joder!!I tot aixo si em porto be,no em descantillo,si no surt cap imprevist,com avui que el microondes s´ha mort...paso,tirare de forn fins que tingui el pis al dia.

En fi estic creuadillo.

13 comentaris:

Lluna ha dit...

Aiiii aquesta ansietat!!! Segur que a la llarga marxarà. Espero que tinguis sort amb el pis i puguis reunir els diners que et fan falta a temps. Viure sense microones tampoc és tan dur. Ànims! :)

peperines ha dit...

m´has fet riure amb el teu coment sobre la vida sense microondes,sembla el titol d´un manual d´autoajuda sense fer soroll

Josep B. ha dit...

Hi havia un poeta que deia "Els mots són gent de caprici", crec que podem dir: "Els números són éssers implacables", jo acabo de veure les factures del gas, la llum i els mòbils, i se m'ha caigut l'ànima a terra.

Res, que t'ho prenguis amb calma, i mira a veure si t'arriba amb els punts de la Caixa pel microones, mai no se sap. ;)

Anònim ha dit...

Venga peperines,un abrazo y ánimos.

Y sin microondas he estado yo hasta hace dos años.

roger ha dit...

Ànims, company, dijous ja toca visita amb psicòloga, i això pot ser una ajuda més, i pel microones no et preocupis, si per mi fos a casa no n'hi hauria, i hem estat moltíssims anys sense ell.
Endavant!!!

Anònim ha dit...

Sempre hi ha un o dos dies o tres així a la setmana, vaaa q falta menys per final de mes! a apurar i que la sort vingui al teu costat!

Anònim ha dit...

La falta de microondas alimenta la creatividad

Unknown ha dit...

Bones Peperines!!

bé, entenc que la situació és tensa, però amb una mica de sort t'en surts.

Tema microones, em sembla que no era el punt principal del post, però bé, sembla que està prenent certa importància en els comentaris XD. Bé, la meva experiència amb microones és que no es necessita, jo no el faig servir, de fet no el faig servir perquè tenim una cuina tant petita que no sabriem on posar-lo. Bé, total, que passa dels microones. :)

Anònim ha dit...

malgrat això de l'ansietat, pensa que estas fent un esforç important a efectes de posar-te al dia amb el tema econòmic, lo qual ja es un pas prou important que segur que fa 4 mesos ni et plantejaves resoldre.

Anònim ha dit...

He visitat el teu bloc perque he vist el link al bloc de la finestreta. Nomes he llegit alguns posts i no se exactament tot el que fas per deixar la coca, pero almenys tens ganes de deixar-ho, que es el principal.
Sembla que vas a un psicoleg, pero has probat d'anar a un psiquiatre? Ho dic perque hi ha molt bona medicacio per treure l'angoixa/ansietat i que ajuda a deixar de pendre el tipus de droga "il.legal". No em vull fer l'entesa en la materia, pero se per experiencia que funciona i es mes facil surtir-se'n que fent-ho tot sol.
Bona sort!

Finestreta ha dit...

Ei!!! Ja sóc aquí!!! Home mira, si et serveix de consol, jo he estat vivint moooooolt temps sense microones, a Alemanya no en tenia! I t'hi acostumes ràpid eh!

I això del pis, vinga que t'estàs encarrilant!!!

Anònim ha dit...

Saps que??
A casa no tenim microones. a me mare no li agrada i mai n'hem tingut! jejeje
reconec que a vegades va molt bé.. però també reconec que noés necessarii!!
Tranquiii que si he pogut estar 23 anys snse microonessss no passa re!
ànims peperines!!!!
:)

peperines ha dit...

A la caixa a mi no em donen ni els bons dies skorbuto,tants anys aixi...
Uno se acostumbra mangas no?
No em preocupa el tema microondes,tranquil,es el que menys em preocupa,pero m´ha emprenyat quan s´ha fos.
Gracies cesc
Anonim,ja t´ho explicare,de fet nomes el feia servir per escalfar menjars i descongelar coses.
Si Lant,es veu que es el que ha quedat del post,el microondes.Resistire!!
Tens rao somiador,
Anonim,fa 3 mesos que estic esperant que em donguin hora,fins ara nomes veia l´infermera,avui començare amb la psicologa i la psiquiatra,algun dia arrivara la cita,espero.
Finestreta,bentornada!!com m´has fet patir!!!
Anonim,aixo em dona anims per resistir 3 messos sense microndes,habiam si ara m entrara ansietat per un microondes..