dimarts, 26 de febrer del 2008

SANACIO

Ahir vaig començar la terapia amb el colega aquell que es va oferir,no se..ja veurem com va,de moment va ser algo diferent.
Vam fer una sessio de sanacio,aixo no se com explicar ho.Jo estirat a una camilla,musica relaxant,ulls tancats,ben relaxat i em va començar a posar les mans als peus primer,als genolls despres i aixi mica en mica anar pujant fins arribar al cap,tot aixo va durar aproximadament una hora i quart,no se si em va fer be pero com a minim vaig estar algo mes d´una hora relaxat,cosa impensable en mi.
Ho hem de fer mes cops diu,o ideal seria dos per setmana pero jo no podre tants cops.
Tambe dir,que va haber hi un moment que vaig començar a pensar...habiam que em faran ara..pero no va haber cap tipus de mariconada,pero que vaig patir..pero en cap moment es va apropar a cap zona que tingues que patir,pasada la cintura ja em vaig sentir mes aliviat i un altre cop relaxat.
Aixo es el que vam fer;
La Imposición de Manos

Es, con seguridad, la forma más antigua que el ser humano como especie ha tenido y tiene a su disposición para poder sanar y sanarse.

Este método simple solo requiere el buen uso de tus manos pues, desde antaño nuestra civilización las ha utilizado para construir este mundo en el que vivimos.

En esta técnica las manos son un vehículo donde el emisor logra trasmitir ENERGÍA al paciente, cuyo efecto es la recuperación, en forma total en la mayoría de los casos, dependiendo de la intención puesta por el terapeuta en la dolencia o enfermedad del afectado, con la garantía de que ésta no vuelva a aparecer si es que el tratamiento fue llevado de principio a fin.

De lo anterior se desprende que debe haber una total disposición del paciente; primero, haciéndose cargo (reconocer el origen) de su enfermedad y segundo, mantener la frecuencia constante de las sesiones hasta la recuperación total.

Por último, basado en mi experiencia durante dos decadas de teoría y práctica, puedo decir a modo de ejemplo que he tratado exitosamente enfermedades diagnosticadas oportunamente por médicos alópatas, tales como: asma crónica, bronco-neumonía, quiste aragnoidal, hernia umbilical, nódulos mamarios, várices esofágicos, úlcera gástrica, escoliosis, discopatías, alergias, artrosis, úlcera varicosa, mioma uterino, entre otras.

Además afirmo responsablemente que toda persona tiene la posibilidad de poder conectarse con la fuente que irradia esta maravillosa ENERGÍA, ya que es patrimonio de todos y está disponible para los que sientan en su corazón un AMOR profundo hacia la humanidad.

I despres em venia de gust explicarlia la Dolça,l´hi envio un sms i diu que aixo es bo,que segur que notare que les coses es mouen...?¿ No se a mi el que m´interesa es que mogui pesa ella d´una vegada,aiiiiii puta ansietat.

11 comentaris:

nerona ha dit...

Mira que això no ho havia sentit mai, però si et va bé, endavant!!!!! Jo fa 3 mesos que vaig al psicòleg i tot i que quan fem teràpia no em noto que res vagi millor, si que veig que estic millor... O sigui que a vegades no ens adonem que les coses ens ajuden en un moment determinat, però es veu al cap d'un temps.

La meva pregunta és: amb aquest mètode, com troba la causa dels problemes?? Perquè en cap moment heu parlat, oi??

I sobre la Dolça, què dir-te... sembla que sempre és "una de cal y otra de arena"!!! Espero que les coses es vagin aclarant i que us pogueu veure aviat!!

peperines ha dit...

no em parlat Nerona,a traves d´ell fa que la energia entre dins meu,segons diu neceito un reequilibri d energies i no se que mes,en fi com es gratis i la musica estava be jaja
La Dolça?tambe acaba d arribar d un retiro budista,aquets dies que estva fora,deixali temps que es posi en ordre i veurem

Anònim ha dit...

Ai, amb l'ansietat. Ès una malaltia que és invisible i els qui la patim en extrems costa de comprendre perquè no es veu. Físicament tot està bé, però per dins és com si t'estés passant el pitjor.
T'envio ànims, ja ho saps, i desitjo que mica en mica tot es vagi calmant.
Va bé aprendre's a relaxar-se, és una bona opció.
M'has fet riure quan anava llegint que les mans del que et feia el massatge anaven pujant, je,je... ja he pensat que no sé si et relaxaves o paties. ;P
Ara que ja saps que no passa res, doncs vinga a disfrutar d'una estona de pau, que costa trobar-la, oi?

Josep B. ha dit...

Soposo que tot té una explicació científica, però s'hauria de buscar. Tanmateix el fet d'estar-te una hora tranquil fa molt més que atipar-te de pastilles.

Pel que fa a la Dolça, escolta'm que el món no s'acaba amb ella, no et tanquis, que de vegades ens tanquem en banda, ens obsesionem i deixem passar oportunitats d'or.

Ana ha dit...

Ai no m'agrada aquest terme de sanació amb les mans...això no és Reiki? És el mateix principi, transmetre l'energia a través de les mans als diferents punts energètics de la persona, però sense arribar a tocar a la persona amb les mans, es manté una petita distància entre mans i cos. El principi dels punts energètics i buscar l'equilibri entre ells és comú en tot el coneixement i medicina oriental (incloent ioga, taixi, acuputura, ...) quan es practica la meditació no es fa res més que reajustar aquestes energies i també trobar una estona de calma i silenci. I va molt bé, potser només és el fet de tenir una estona en la que no penses en res, potser realment existeixen aquests punts i es reajusten...això ja va amb les creences de cadascú.
PD: sóc científica fins a la medul.la però practico ioga i mediació quan puc :P

Anònim ha dit...

Bueno,por lo menos estuviste relajado,peperines,a mi tampoco me hace mucha gracia esto de las manos,pero vamos,como es gratis y pone música relajante,pues muy bien.

Anònim ha dit...

a veure ets una mica bestia amb aixo de dir: cap mariconada....

a casa et pots possar cigrons i llenties seces en globus, sense inflar clar, i fer-te masateges a tu matexi. t'aseguro que relaxa un collo!

besets!!!!

Finestreta ha dit...

Mira tu, si és gratis, tu aprofita, que com ja han dit una horeta de relax no fa mal a ningú!

Saps què em relaxa molt a mi peperines? La natació! No t'agradaria a tu?

Anònim ha dit...

Mica en mica ho aconseguiràs ja veuràs, me'n alegro que hagi anat bé la primera sessió, res serà fàcil però val la pena!

peperines ha dit...

Ara ja se que no pasa res NITS pero ara igual com em confio...encara pillare :(
Reequilibri d´energies diu,skorbuto,ja t ho dire.
Ana es diferent al Reiki,al cotxe tinc un article que explica ben be el que es el REIKI,i aixo mes aviat es ferme arribar l energia dins meu perque flueixi,no se exactament,m´ho han explicat de diferents maneres i ja no m´aclaro pero mentres no em perjudiqui i sigui gratis no m importa.
Mangas hasta estuve a punto de preguntar de quien era la musica para ponerla aqui.;)
merce una mica bestia?i relaxar un collo?jajaja ho provare pero els globus que tinc aqui casa no se si aniran be per aixo.
Jo al seu moment feia campeonats i tot i vela aqi al poble pero ara amb el que fumo i com dec tindre els pulmons de fumar coca potser m´enfonsaria.
Sense fer soroll,facil m´aniria millor crec jo,esta costant tot molt

Anònim ha dit...

peperines, crec que el millor de tot és que no hi va haver mariconades, jejeje... és el que més m'ha agradat del tema. Vés a saber, potser haguessis descobert un fet invencible! jajaja...