dimecres, 13 de febrer del 2008

MOLTA FEINA

3er dia de marejos,cada cop menys pero encara estan.Sobretot al aixecarme,haig de controlar i aixecarme poc a poc per aixecarme,despres si aconsegueixo anar tot el dia amb la vista en alt no hi ha problema,a la que baixo la vista estic perdut.
Avui no tinc temps per el bloc aixo es de bojos,habiam si pasa la setmana rapid en tos els aspectes i es normalitza tot.
L sms el va rebre a les 19.00h pero no hi hagut resposta,es lo que hi ha.
Estic millor d´anims les ventes flueixen be,mes be del que jo esperava,tot i esta fatal,i ahir em vaig rellegir tots els sms de la Dolça en un moment baix de moral i em va pujar molt l´autoestima,tot sortira be,segur.
Ahir un client que cada any fem tractes,em va buscar,l´hi es igual el preu que l´hi cobri,l´unic que l´interesa es que l´acompanyi a comprar farlopa,va ser molt dur,vam anar junts cap alla,amb el mercedes oficial de la seva empresa,vam pujar els dos al pis a comprar,ell va comprar i jo no!!Ho vaig pasar fatal..pero vaig aguantar,dspre dins el mercedes ell es va fer un parell de clenxes i em va dir si volia i la resposta va tonar a ser que no tot i els dubtes pero vaig triumfar!!Es va quedar molt sorpres,per no fer-lo sentir malament l´hi vaig dir que no prenia per els marejos i no perque ho estigues deixant.
Ho sento no tinc temps per mes,una abraçada a tots

11 comentaris:

Unknown ha dit...

Primer!!!!

bones Pep!! tiu tiu de puta mare no!!

molt bé nano molt bé, així segur que ens en sortim (recorda que quan tot estigui bé tenim pendent una festa)

Crec que és un pas molt, però que molt important el que haguessis tornat a casa el Sr. Camell i no hi hagis comprat res! perfecte tu. I ja ho diu la meva mare, si van amb Mercedes no te'n fiis, mala gent.

apa noi, fins ara.

Finestreta ha dit...

Ostres!!! Estic molt molt orgullosa de tu... Cada vegada anem a millor peperines!!! (jo de moment et dic així que em sembla molt maco, i per innocentotes com jo no té res a veure amb la droga)

Doncs això, que desprens força noi, per tots cantons... Suposo que això també t'ha pujat l'autoestima no? perquè és per pujar-te-la!!!

I amb la Dolça, clar que sí, poc a poc, tot anirà sortint...

Per últim, no m'havia adonat que havies canviat el nom del blog, aquest títol em sembla molt més positiu!!! Ara el canviaré al meu blog!

peperines ha dit...

Lant,va costar molt,va ser molt molt dur i vaig ficar la ma a la butxaca i tot per treure 30e pero no no no i despres molt malament vaig estar pero avui al aixecarme estava orgullos de veritat

peperines ha dit...

telepatia finestreta ens em escrit alhora ;)

Anònim ha dit...

Muy bien peperines,se te ve muy bien de todo.

peperines ha dit...

gracies Mangas

Anònim ha dit...

Felicitats per aquest NO!
Jo avui he començat un regim... se el dur que es dir NO algunes vegades.
ANIMS!

nerona ha dit...

MOLTES FELICITATS!! Has fet un gran pas!!!

espero que els marejos vagin disminuint.

Josep B. ha dit...

Continua així, te'n sortiràs.
No pateixis per la Dolça, dona temps al temps.

Anònim ha dit...

Vas pel bon camí. Tot una prova de foc superada no? Bueno, una no. En tot cas dues, puja al pis, i el trajecte del Mercedes. Enhorabona Pep, vas aconseguint poc a poc refer la teva vida. Estic molt content per tu. Calma amb la Dolça, segur que quan menys ho esperis t'escriu.

peperines ha dit...

Molta sort jo puc,ja veuras com si pots
Gracies Nerona
ja veurem Skorbuto
La segona proba era molt facil,quan m´ofereixen ratlles molts cops dic que no,com jo la fumo,a vegades em be de gust a vegades no,diesdesomnis