dimarts, 12 de febrer del 2008

JAMACUKO

Ahir m´aixeco content per anar a la fira,i al llit el cap em comença a rodar,em poso d´en peus i rodo cap a terra,sort que tenia el llit al costat i vaig poguer tirar m´hi cap a sobre.
Vaig estar una estona al llit fins que va parar tot una mica de donar voltes.
Vaig menjar algo i cap a urgencies,la pressio be,el sucre be...em mira el doctor i com al historial surt el que surt..ja tot es culpa del mateix i no em van mirar res mes,que aixo es culpa d´estar deixant-ho sol...que el cos esta fent reajustaments..que si ansietat...
El metge del tema em va trucar per aplaçar uns dies mes la 1a visita..
Total que em recpten uns ansiolitics i a corre,el dia de mes feina del any i jo semblava que anes amb un Catamara...quin dia,algunes reunions vaig fer annar a un altre pero es que no podia,cada cop que abaixo la vista se´m en perd el mon de vista....vaig comprar tabac a una maquina i al ajupirme a recollir el cambi..tot em va donar voltes,vaig sortir del bar com si estes borratxo a les 9.30del mati!
Segons el metge ens creiem que no hi ha efectes secundaris fisics o mono fisic pero si..aqui els tenim..i podien ser tambe de tipus cardiac pero no en aquet cas...
Un desastre..avui mes del mateix pero amb els antecedents d´ahir ja m´he estat mes estona al llit abans d´aixecarme i sembla que vagi tot el dia amb golondrina pero que em de fer..habiam si aguanto fins dijous que s´acaba la bojaria aquesta i puc tornar al metge.
La Dolça...no dona senyals de vida..avui ja no he pogut mes i l´enviat un sms pero res,em surt que el te pendent de recepcio...quin desastre!!
Habiam si a la nit al rep o que,necesito saber d´ella ja.Potser aquet tema es el que em crea l´ansietat...tinc moltes ganes de veurela

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueno,a mejorarse.
La ansiedad es mala,pero es dificil de controlar,y lo que pase con Dolçinea,pues ya se verá,pero no le adelantes al tren.

Finestreta ha dit...

No t'atabalis amb la Dolça! Fins i tot pot ser que t'envii algun missatge i tu no el rebis, a mi em passa des d'aquí amb el mòbil espanyol!

En quant al problemes de salut... Noi, lo teu té molt de psíquic, i aquest tema és complicadíssim... Has pensat en psicoteràpia? Crec que et podria ajudar amb l'angoixa... He viscut bastants casos de molt a prop de depressions i angoixes, i l'única solució que hi he vist de moment ha estat la psicoteràpia, en tots els casos!

Anònim ha dit...

Hombre Pepe! Quant de temps! Sóc el Castells, no sé si te'n recordes...

Home noi, es que això de deixar de ser yonki es dur, no sé que esperaves. En tot cas, et felicito pels progressos, encara que siguis una mica gilipuertas, coses de la droga.

Per si de cas, t'aviso que molt de compte amb això de deixar-ho tot sol. És perillós i necessites tractament mèdic.

Per apaivagar l'ansietat necessites visitar el psiquiatra. De forma personal va bé menjar molt i beure molta -molta- aigua. Per evitar marejos ajuda que prenguis molts -però molts- sucres. Compra sucs i posa sucre i llimona a les ampolles d'aigua.

Sobre deixar-te peles cada cop que t'entra el mono i gastar 60 euros, això només té una solució: deixar de ser yonki.

Ah, també es recomanable que un cop deixis de consumir coca, et desenganxis del tabac. Si te la prens fumada mantenir aquest vici només farà que la recordis.

Quan ho hagis deixat, el primer que has de fer es demanar perdó a totes les persones a qui has fet mal. Sobre les deutes tard o d'hora et faran fora del pis, així que ves buscant un lloguer barat per tal de que no t'enganxi el toro. A la noia aquesta tard o d'hora li hauràs d'explicar el teu problema, sinó un dia et pescarà i encara serà pitjor.

Ànims, putu yonki!

Unknown ha dit...

Bones,

vaja, volia fer un comentari, però he llegit mr. Castells.

Em sembla que m'espero a la resposta de mr. Peperines.

No sé ben bé a què juga aquest bon home, té gràcia el tema. En fi, a filtrar, fes-li cas amb lo dels sucres i els sucs pep! i amb lo demés, doncs mira. Cadascú amb lo seu.

Fa pinta que Mr. Castells també havia estat enganxat no? parla amb bastanta seguretat de l'assumpte.

doncs res, ànims pel tema dels marejos :)

fins ara nano!

Anònim ha dit...

Mr. Castells parla amb el dolor d'haver hagut d'aguantar la desintoxicació d'algú que també va estar enganxat perquè li va sortir dels ous.

Anònim ha dit...

Mr Castells es un tocacojones que no tiene ni idea de nada.

Anònim ha dit...

Dos coses:

-Ei Castells, no hi ha collons de dir-li a la cara o què???? per què ell té mail i li pots dir directament.
Espero que canvii i deixi de relacionar-se amb merda com tu!!!

-Bueno, ja callo que jo salto com una puça (últimament estic a la què salto, ho sento per ficar-me on no em demanen, però als meus companys ningú els parla així). Pel tema del metge, em sembla que és molt greu que et tinguin esperant amb aquests símptomes. Ho dic molt en serio. Jo prenc un medicament que té efectes secundaris i quan em despisto em començo a marejar, llavors m'atenen d'urgències i em donen el què sigui perquè és molt fotut.

No sé el teu cas, potser el metge ja t'ha dit que era normal i que té el seu procés, però sinó insisteix i insisteix a urgències perquè alguns metges passen de tot.

Anònim ha dit...

Doncs tan de bo que tots els dolors te'ls provoqui la Dolça i no el Diable. No veig malament pas que li hagis enviat un sms. Almenys li farà ilusió quan el rebis.

Per cert, et dediques al món de la telefonia mòbil oi? Perquè aquests dies parles de fires... i la d'aquests dies es la gsm world o algo així... a veure si ens treus mobils baratetS!!!

peperines ha dit...

Gracies Mangas.
Finestreta em deixes mes tranquil amb aixo dels sms,el dilluns tenia que haber fet la psicoterapia pero amb el lio que tinc va ser imposible i el metge el tinc el 3 o 4 de març.
No hi haura resposta Lant,aquesta persona sembla que hagi estat camell o proxeneta i coneix be el tema,amb algun error,potser ell mateix esta intentant deixar ho tambe ves a saber com es un cobard i no sabem qui es.
Un tocacojones de mucho cuidado Mangas.
Ets un sol nits..Aixo es la seguretta social...un petio guapa
No et pots arribar a imaginar Somiador la cantitat de coses que envolten el tema comunicacions,ho sento pero no tinc posibilitats per aconseguir telefons barats...be si m´espavilo suposo que si pero nosaltre sno venem mobils...nomes fem software,ho sento
Espero que si l´hi hagi fet ilusio rebrel