dissabte, 16 de febrer del 2008

ESPERANT

Aqui esperant,esperant i esperant,vaig entendre que arribava dissabte pero tambe em sembla haber sentit algo de que arribava dilluns,total que no en tinc ni idea de quan arriba la Dolça.Quin desastre estic fet.
A sobre avui m´ha trucat l´altre,la del diumenge pasat,la que te cancer.Volia que ens veiesim avui,no noia,un altre tarda parlant de malalties no la podria suportar,i menys avui.
Tema coca,tenia pasta,poqueta pero començo a notar el no pendren...Podria haber anat a comprar algo per fer l´espera mes distreta..He sortit de casa,agafo el cotxe i he comprat 2 pantalons i unes sabates!!ja em val a mi,amb ho que jo habia estat i com m´haig de vuere,un disabte tarda sense coca.

8 comentaris:

Ana ha dit...

Entro per primera vegada al teu blog i aquest tema és bastant desconegut per mi :( però noi, de coca la de llardons o la de vidre, aquestes si són bones!!! ;)
I on es posi anar a comprar roba, que marxi tota la resta de coses per fer!
Salut!

Josep B. ha dit...

Home, també podries fer altres coses, anar a veure una pel·licula, a prendre un gelat ...

Tot menys la coca. (Bé si és de la que diu l'Ana, sí :) ) Endavant!

peperines ha dit...

ara em fotaria una de llardonS Ana
Al cinema no espot fumar skorbuto,mala opcio;)

Anònim ha dit...

Bueno,el caso es que no has tomado coca.

Está bien el blog ahora con este tamaño de letra y estos colores.

peperines ha dit...

Gracies Mangas

Anònim ha dit...

És el millor q pots fer no pendre'n i comprarte roba ajuda a deixar enrere això! sembla una parida però va bé, t'ho dic jo!

Anònim ha dit...

Home, doncs molt bé això de gastar-ho en coses sanes oi?? Segueix així d'entusiasmat i acabaras fent un gran gol a aquest tema.

peperines ha dit...

habiam si guanyo la champions diesdesonis