dimarts, 7 d’octubre del 2008

PIS SALVAT

Fins avui no he volgut escriure perque estava esperant la sentencia del lloguer.I saved my flat!!!!!!
La sentencia ha estat favorable,no haig d' abandonar el pis.
L' esforç ha valgut la pena,en 5 mesos he pagat 15 lloguers!!10 que debia mes els 5 que han anat caient.
Ja em queden poquets dies per fer 6 mesos sense consumir i es començant a veure tots els canvis bons que m' esta produint.
El pis salvat,la setmana que ve marxo mes d' un mes a Estats Units,que inclus em sembla que coincidire amb un blocaire alla..
ahhhh!!!!El dissabte,vaig anar a comprar tabac i em vaig trobar amb la Dolça despres de mesos i mesos sense veurens,varem fer una volta i em va convidar ella  a sopar,ultimament tot em surt bastant be,com si algu m' estes ajudant,tot despres de deixar la coca.
Començo a estar molt content d' haver ho aconseguit i començo a visualitzar els beneficis.
I de moment aixo es tot,que no es poc

15 comentaris:

Assumpta ha dit...

DE TOT COR LA MEVA MÉS SINCERA ENHORABONA!!!!

Ostreeeeeeessss!!! No et conec, i potser et semblaré exagerada, però t'asseguro que m'acabes de donar una alegria enorme!!

Ole, ole i ole!!!! :-)))

Abraçades!!!

Unknown ha dit...

Si senyor! si senyor nano!!!

acabes de triumfar!! com la coca cola!!!

felicitats pep felicitats :), igual que la assumpta m'acabes de donar una alegria.

Justament l'altre dia vaig pensar amb tot això del teu tema del pis. Tinc un company de casa aquí a Londres (no sé si ho sabies, però al final he emigrat a Anglaterra) que té problemes amb l'alcohol i en certa manera em va recordar una mica a la teva història.

En fi, res, moltes felicitats de nou i ens continuem llegint.

I insisteixo, tanto amb els americans que són dolents, ja veus el merder que han muntat!!

roger ha dit...

Collonut, tot plegat és collonut!!!

Mil milions d'enhorabones, mil milions de felicitats, mil milions d'abraçades.

Amb el teu parell d'ous per tirar endevant, t'has guanyat mil milions d'instants feliços que la vida, poc a poc, t'anirà portant.

Anònim ha dit...

Molt bé, nano!!!!!!!!!
Ets l'orgull del país!

Finestreta ha dit...

Apa això sí que és una celebració!!!!! Ueeeeeeeee, que contenta m'has fet!!!!! Una gran abraçada, i practica el teu super english als USA!!!

Ana ha dit...

Primer de tot, FELICITATS! Dius que et sembla que algú t'està ajudant...tú t'estàs ajudant a tu mateix i estàs sent recompensat :) USA?? Costa est o oest? En un mes les pots fer totes dues :) si passes per aquí prop ja saps ;)

Lluna ha dit...

Quina il·lusió em fa llegir aquestes línies! Ja tocava que tot comences a rutllar, no? Venga, a seguir així i que vagin bé les vacances!! :)

Anònim ha dit...

Muy bien Peperines,todo sobre ruedas,enhorabuena,
y en us igual te encuentras con el driver!.

... ha dit...

Pas a pas i ho estas aconseguint. Només entre tots ens queda treure'ns el barret davant els teus canvis.
Xapó!!!! i a seguir...

Anònim ha dit...

Ets un crack, quantes vegades et deia q ho faries... i mira... la Dolça va i et convida... l'amistat també és molt important i més d'un mes a els EUA? no sona malament i veus com has pogut amb el pis i la coca... veus... me'n alegro molt nanot, molt...

zel ha dit...

Enhorabona, enhorabona, enhorabona!!!!!!!
Tens deures. Si vas al país del mai més, de tant en tant, explica'ns alguna coseta, sispli, ens faria il.lusió! Et mereixes aquestes setmanes de desconnexió. Molt bon viatge!!!!!!! Sort!!!!!

Anònim ha dit...

Enhorabona!!!

Siberieee εïз... ha dit...

De mica en mica s'omple la picaaa...no? ja veig que te n'estàs sortint, i m'alegra moltíssim. Bé, de fet ens alegra a tots els que et llegim!! T'envio polsims de sort i energia perquè segueixis així!!! enhorabona noi!!! gaudeix dels Estats Units, que ja et tocaaa :o)

Anònim ha dit...

Feia un munt de temps que no passava per aquí, realment ni escric ni res ultimament , he abandonat tot això..no sé perque en moments em fa molta falta, veig que has aconseguit tt el que et proposaves, quina sort, admiro la teva força de voluntat, encara que passi temps entre comentari i comentari, et vaig seguint ja ho veus, no et conec persnalment ni res, però hi han coses que t'he llegit que m'han impactat molt de tu, m'has tocat noi!

un bes, Maria

Anònim ha dit...

Felicitats i a fer-te el fort quan no vinguin de cara, que ull pots recaure a moltes persones els hi ha passat.