divendres, 29 d’agost del 2008

ESTIC TOKADILLO AVUI

Ostres fa dies que no se que ben be escriure al bloc,la veritat es que tampoc tinc temps,treballo molt per liquidar el deuta del meu lloguer i no tinc temps per rascarme la panxa ni res.
Jo pensava arribar a tots els pagaments el mes d´agost i tot i el tute i l´esforç que he fet em quedaran un parell de lloguers enccara per el mes que ve,mes el que caura ara el dia 1.es que no paren de caure mesos.
Estic encara sense consumir,ja s´apropa a 5 mesos el tema,ja falta poquet,etic flipant del record que porto,sense medicacio i sense ganes de consumir,es que ni hi penso.
L´altre dia un me´n parlava i abans quan algu ho feia em venia el bon rotllo que em portava fumar coca pero aquet dia no,despres ho pensava que extrany pero nomes m´ha vingut,el record de les paranoies i l´stres que un agafa despres.
Us preguntareu i perque escriu avui aquet??vaaa estic una mica fet pols aquesta nit,he descobert un juguet que m´ha tornat boig.El google earth,he anat a mig mon amb ell,jha estat fantastic!!
Pero despres un es huma,i a coemnçat a mirar les seves coses,primer on visc,despres on treballava i mes tard el tema s´ha complicat i he buscat la caseta on viu la meva ex i la he trobat i no se no em sento gaire be avui,no consumire,tranquils.
Pero estic tocat avui,veient tot el que he perdut per culpa d´aixo i necessitava escriure sino hauria rebentat a plorar i no vull.

14 comentaris:

Finestreta ha dit...

El Google Earthe és una passada eh...!

Els humans som tontos, no hi podem fer més, tornem repetidament a les accions que sabem que ens fan mal... Tots ho fem!

Vinga peperines, que avui ja és un altre dia, i fa solet, i és divendres!!!

Una abraçada enorme...

Assumpta ha dit...

És cert, els mesos passen depressa, però això afecta també a les coses bones :-)

La primera vegada que vaig veure el teu blog deies que ja duies quatre mesos sense consumir i ara ja en portaras cinc!! Genial!! :-))

El Google Earth jeje... una vegada un amic em volia ensenyar no sé què de les coordenades per localitzar llocs i uffff... res, res, massa matemàtiques :-))

Abraçades!!

Unknown ha dit...

Si noi, això és el que té.

En fi, res res, ànims. Tu agafa el google earth i et busques excursions guapes, que són desestressants i barates :P sempre i quant tinguis les botes.

Una vegada més noi, felicitats pel que estàs aconseguint :)

fins aviat!

Anònim ha dit...

Venga Peperines,un abrazo!.

Lluna ha dit...

Gran descubriment aquest del google earth!!! M'alegro que no hagis tornat a consumir i no en tinguis ganes.
Els dies dolents són normals :)
Cuida't!

Anònim ha dit...

Però ho has perdut, ara toca rebre altres coses, ànims nano va...

zel ha dit...

I si mires endavant, has guanyat descobertes, experiència, maduresa, autocontrol, esforç premiat i segur nous amics encara que potser n'has perdut...però senyal que no ho eren prou...Petons, guapíssim, te'ls mereixes!

Josep B. ha dit...

Personalment no em crida gaire el Google-earth, el trobo molt poc actualitzat, potser és perquè on visc estem en canvis constants i enllà no apareixen.

Potser t'ha anat millor del que et penses, sempre i quan et serveixi pel present i pel futur.

Que et trobis millor.

Una abraçada.

peperines ha dit...

si que fa solet finestreta pero joderrr
Cordenades Assumpta ???ostres aixo no ho he fet jo,no se amb el ratoli ja faig
Ho fare Lant
Gracies Mangas
Gracies Somiant la lluna
ja no espero Cesc
Gracies Zel mirare endavant haviem si veig algo
Poc actualitzat si pero distret un rato eh??i per tindre una idea dels llocs on has d anar..a mi em val

Anònim ha dit...

jejej quan jo vaig descobrir el google earth vaig star mirant on vivia jo, els meus cosins, amics i tot el k em passava pel cap! ës ben normal això!
Per cert, felicitats per aquests 5 mesos, i ànims a que poguem celebrar 5 més i tots els que et vinguin!!!!!!!!!1
Un petonet

Assumpta ha dit...

Holaaaaa :-)

Sí, sí, coordenades jeje... El problema és que no t'ho puc explicar perquè no ho vaig entendre (ai!! sóc de lletres!!)

Es veu que hi ha alguna finestreta que si hi poses la Latitut i la Longitut exacte d'un lloc t'hi porta directament... total, un embolic :-)

Abraçades!!

Eli ha dit...

Es la primera vegada que entro al teu blog...
Això ha sigut gràcies a la curiositat, i a través del blog del Cesc...
I espero repetir... MOLTS ÀNIMS PER AIXÒ QUE ESTAS ACONSEGUINT CADA DIA!
ENDAVANT!!!
;-)

Dan ha dit...

Hola noi. Google Earth es una passada de divertit. I m'encanta trobar-hi parides. Saps que just al davant de Marsella hi ha una illa (l'illa d'If) per sobre de la qual estava passant un avió quan van fer la foto?
Una parida, però mira, fa gràcia.

Siberieee εïз... ha dit...

Un mal dia... un altre? arribo aquí de rebot i hi fico cullerada, però només per donar-te ànims per a què segueixis endavant en la teva tasca, que és molt lloable. La qüestió és tenir-ne ganes! En la vida tot allò que fas té la seva conseqüènica, però rectificar demostra saviesa. No he viscut el teu cas en primera persona, però sí que em sento molt aprop de la teva experiència perquè vaig estimar molt a algú que patia del mateix vici. Ell s'en va sortir i ara és feliç, espero que algún dia tú també ho siguis! UNA ABRAÇADA.