dimarts, 12 d’agost del 2008

4 MESOS

Avui escric per celebrar 4 mesos sense consumir,qui m´ho havia de dir quan vaig començar aquet bloc a blocat.

De fet els 3 primers mesos va ser molt fàcil,mes del que creia jo però aquet quart a costat mes.

Be,no ha costat.Pero aquets últims dies,va fer anys d´una historia amb la meva ex i els records em va envair un altre cop,el baixó va ser inevitable.

Vaig voler consumir,be,vans ser uns minuts que en vaig tindre ganes.Escusa per treure’m el mal moment que estava passant.

Per sort ja no se on comprar-la i enseguida em va passar el mal rato.Ha estat la primera vegada que n´he volgut en 4 mesos.Pero en seguida vaig veure clar que era una tonteria el que estava desitjant i en seguida vaig pensar en tot el dolent que em podia portar consumir un altre cop.

Al cap d´una estona estava content de no haver-ho fet i ple d´orgull de continuar amb el record.

Tot el demes segueix el seu ritme,pagant deutes i preparant vacances

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic molt contenta de tu...4 mesos ja...és tot un èxit!!!! enhorabona!! quina felicitat deus tenir per haver arribat fins aquí i fer-ho tan bé.Qui va dir que el camí seria fàcil? però tu estas aquí superant tots els obstacles...i seguint el camí que t'està portant a la felicitat.
Molts petons...
-Sònia-

Josep B. ha dit...

El mico continua rondant i aprofita la mínima possibilitat per portar de nou el control.

Me n'alegro que hagis tornat a guanyar. Endavant.

Biel Barnils Carrera ha dit...

Me n'alegro paperines! AvanT!

peperines ha dit...

no se realment on m´esta portant el cami Sonia,pero si suposo que al final si sera aixo
El mico no se com el matarem,a la que pot treu el cap skorbuto
Moltes gracies Biel

Ana ha dit...

M'agrada anar llegint bones noticies i celebracions, encara que hi hagi algun moment de baixons. Moltes felicitats maco i a fer els cinc mesos!!

Assumpta ha dit...

Feliç Mesiversari!! :-)

No et conec, he arribat "de rebot" i, en canvi, llegir el teu article m'ha emocionat. M'ha fet pensar en persones que també han vençut coses i de les que estic molt, molt orgullosa

Segueix així, eh? :-)))

peperines ha dit...

segur que els farem ana,moltes gracies.
Benvinguda assumpta i moltes garcies

Rita ha dit...

Felicitats, nano... Ets molt gran!
Petons!

zel ha dit...

primer de tot, me n'alegro molt, però molt de llegir-te així de content, això vol dir que realment estàs de puta mare amb tu mateix...que costa encara? i tant, però cada dia és un nou èxit, una nova estrella a la paret! I el mico de vegades és goril.la, però la teva força tira i creix, i t'ho mereixes, de veritat.

Segon, sóc una impresentable, perquè et tinc a preferits, però encara no t'he posat al llistat i això no m'hauria d'ahver passat, però ja refaré el meu error!

Tercer, visca, visca, visca, es pot viure col.locat, però es viu millor (i es pateix més, però es disfruta més) estant tan tonto com els altres mortals, eh que si, rei???

I finalment, bentornat a la bogeria global! I petons!

Carme ha dit...

molt bon estiu. 4 mesos es ja un temps... si señor!! no defalleixis.

Anònim ha dit...

Ets un crack nano, 4 mesos es diuen aviat però no és pas fàcil. Recordo que quan jo tenia baixades deia si ara en prengués... sí jo també pensava que així me'n sortiria de tot, però és fàcil caure en temptació, el més difícil és aguantar com un campió com fas tu ara, tot un exemple, la resta costa però mica en mica ja veuràs :)

Finestreta ha dit...

Peperines!!! Quina alegria a l'obrir el teu blog!!! 4 mesos eh! I no t'ho creies pas que ho aconseguiries!!! Espero estar per aquí una mica més sovint ara... Una abraçada!

Efrem ha dit...

Eep! Ostres, avui he vist carpe diem for a dream, i aquest escrit teu m'ha recordat una escena de la pel·licula on el fill parla amb la mare. Res, felicitats pels 4 mesos i ànims per la resta :)

Salutacions! tens un bloc interessant

Anònim ha dit...

Muy bien Peperines,
4 meses y subiendo.

peperines ha dit...

Gracies rita
moltissimes garcies per les teves paraules zel
igualment aina
el mes dificil son els primers dies i canviar els habits cescdespres ja es mes facil,encara que de tant en tant un te mals moments
a mi si que m´ha fet alegria veure´t finestreta
si anonima ver