dijous, 15 de maig del 2008

VISITA AMB L´INFERMERA

Avui tocava infermera,alegria de que no hagi consumit.Sembla que se´n alegrin mes elles que jo.
Nomes el fet de tindre que anar a alla,encara que sigui per no res ja forma part de la terapia crec,es crear unes rutines,unes obligacions...
Avui per exemple estava millor al terrat prenent el sol que tenir que anar alla.
He vist la psicologa pasar per alla tambe,mentres esperava,ha tingut el detall de preguntarme cosetes de com va,recordava be el que vam xerrar a l´ultima visita,fet que m´ha agradat.Al menys no soc nomes un expedient alla.
L´infermera contenta de que no consumeixi.Que molt be,que ho van comentar ella i la psicologa i estaven alucinades.
Que el meu aspecte ha millorat molt,que estic molt guapo diu,jajaja,pobre!!
Que si,que vaig arrivar alla amb faccions de la cara molt demacrades segons ells,que se´m veia la guerra que duia dins.Que ara no,que estic molt millorat,no se,jo no m´ho se veure,em veig cada dia i clar.Que el morenu em senta be,molt be.Semblava la meva iaia!!
Be,tot ha fet que surtis mes content d´alla encara.
L´unic que no aconsegueixo regular la son,habiam si arriva ja la visita amb el psiquiatra i em donen ketamina per adormir caballs o algo similar i aconsegueixo dormir 7 o 8 hores seguides.
Habiam,ara la propera visita d´aqui a 15 dies amb la psicologa.15 dies em fan vertig,son molts dies entremitg pero be,si ja vaig pasar a barrera psicologica del primer mes,espero no tindre problemes per seguir.
De fet ganes no en tinc gens,ni ansietat per la coca i es molt crec jo.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Claro que es mucho Peperines,acuerdate de antes como hablabas de la ansiedad.

Teresa Bau ha dit...

M'alegro que vagis pel bon camí i estiguis tan animat.

una abraçada

Ana ha dit...

Que més dir-te noi amb lo bé que se't veu :) que endavant amb la vida!!!

Anònim ha dit...

Genial peperines genial! ets tot un exemple eh nano! de debò :) i ara continua lluitant, la vida també té coses bones diuen :) la teva iaia... jeje m'has fet riure amb això!

Unknown ha dit...

ueeeeee

aquest aquest és el Peperines que jo vull!!!!

santa maria mare de déu quina diferència que hi ha entre aquest post i el primer que vaig llegir a bloc.cat, mare meva!!!

estic emocionat i tot!!

apa, fins ara.

Lluna ha dit...

M'has alegrat el dia Peperines!!! I aquestes infermeres... Ja pots vigilar que crec que s't deuen voler lligar! :D
De veritat que estic coontentissima per tu. Endavant!

roger ha dit...

Enhorabona, companys,
Estàs fet un "jabato", segueix així, que tot et va molt més bé, i el que és millor és que tu mateix te n'adones que així tot és millor.
Felicitats.

Anònim ha dit...

Peperines quizás que ahora que no consumes podrías cambiar la foto del bloc, por ejemplo la playa de garraf que es muy bonita y te ha ayudado tanto.
Uno de gavá

Anònim ha dit...

molt bé! m'alegro molt per tu! jo porto primer divendres en molt de temps sortint de festa i sense drogues! i em va costar eh... vaig acabar tornant a casa perque no m'ho estava passant gaire bé. un petó.

peperines ha dit...

gracies a tots,ja veieu els cambis!!
Anonim de Gava,hace dias que estoy buscando una foto que me convenza,esta cada vez que la veo siento mas rechazo,hemos pensado lo mismo.

peperines ha dit...

Molt beeeee!!!! MARTA
Es el coment que esperava,sabia que costaria,pero tranquila,aviat tu pasaras de conya.
Tambe tingues en compte que molts cops dels que un surt,no t´ho pases be.Hi ha dies qe un no sap que fa al carrer per no res,no tots els dies es festa major.
Aviat disfrutaras,ja veuras.Com a minim avui tens mes centims,ves i festa un regal.
De veritat que m´has fet molt feliç amb el teu coment,millor que ho pasis malament 3 findes que 10 anys de la teva vida.

Dan ha dit...

Osti tu! Quin canvi des del principi que et llegia. valia la pena que s'inventessin els blogs tant sols per veure una evolució com la teva. Enhorabona.
Salut!

Anònim ha dit...

doncs fantàstica notícia peperines! a veure quan poden donar-te l'alta, que em sembla que està cada dia més aprop eh!! :-) ànims, que la cosa va molt bé! i que la setmana que comencem també et vagi igual de bé!