dissabte, 10 de maig del 2008

ESTIC BE

Hola a tots!!!
I moltisimes garcies a tots per els vostres coments aquets dies.Us extranyara veurem aqui un altre cop.Pero crec que us ho debia.
Aquets dies sense escriure he patit molts monos,moltisims pero cap per la coca.Els monos que estic patint son per escriure,voldria escriure,voldria expresar moltes coses que sento,pero ja us vaig explicar que no puc fer-ho.
Pero el que si em veig amb l´obligacio,es d´explicar com em sento medicament.Ja que tots vosaltres heu estat aqui en els moments mes durs del proces i ara que tot es joia,crec que teniu dret a saber-ho.
He decidit que cada cop que vegi la Psicologa(o abans s em rota) us anire explicant.
Despres de l´ultima visita que volia que tires tots els estris per consumir..vaig fer cas a mitges,vaig tirar alguns estris i altres com les culleretes no em va donar la gana.
Vaig comprar un altre cop ansiolitics i pit i collons.
Doncs per sort meva,ja fa mes d´un mes que no consumeixo,vaig patir ansietats els primers dies que es tapaven desviantles cap el menjar.Em fotia uns atracons de cuidado per culpa de l´ansietat.
Depresions no n´he patit,extrany no?Algun petit baixon,pero res greu.Tambe te molt a veure en aixo una amiga que suporta tots els meus estats d´anim per mail.
Tot esta anant de conya.Aquesta setmana vaig veure la psicologa i alucinava amb mi.No s´ho creuen perque vaig arrivar alla molt malament.Les visites amb ella eran cada mes perque no creia pas que millores tant rapid.Ara ens veurem cada 15 dies i entre mitg l´infermera.Ara que estic en el bon cami no volen que em desvii el mes minim.
Estic molt animat,be tampoc soc una festa cada dia pero crec qe me´n sortire,segur.Alguns cops que em venien ganes,al principi d´aquesta ratxa,el meu cervell no se com habia creat els seus propis mecanismes per rebutjar l´idea de consumir,enseguida en venien al cap les paranoies i em treia l´idea del cap.
Ara a mes vull NO consumir,m´ho començo a notar a la butxaca,a la salut pootser encara no,segons la psicologa si,el meu aspecte a millorat moltisim,jo no m´ho veig aixo encara.
No he tornat a veure a la Dolça,be un dia si per el carrer pero cap pensament mes cap a ella i a cambi he guanyat amigues increibles i mes simaptiques i sexys que la Dolça.Ha estat molt gran tindre amics(amigues)en aquets moments i l´absolut suport de la meva germana.
En fi aviat podre dir que ja no soc un Ionky.
L´unic problema que tinc greu,a part del economic(que si tot segueix aixis´arreglara)son els monos inmensos que tinc d´escriure.
En fi,fins la proxima,nomes creia que us mereixeu saber que estic be,despres d´haber aguantat tantes males estones.

20 comentaris:

Carme ha dit...

doncs res, passaba per aqui... que molta força i endavant amb tot. a menjar-se el mon.

m´alegra que estiguis millor.

una abraçada

Ana ha dit...

Ostres tot just aquest matí pensava, que serà d'aquest noi??? me n'alegro molt de saber de tú i que tot vagi bé :) i si tens mono d'escriure, perquè no crees un altre blog??? Amb altre nom, altres temes de que parlar... tu veuràs si et ve de gust :)
Welcome back!!!

Unknown ha dit...

La terapia del pit i collons que és tant nostrada realment funciona. Vinga endavant!

Anònim ha dit...

Ei Peperines!! Que bé nano per fi tornes una estoneta... força veus com si que podies? mika en mika enkara falta lluita i me'n alegro molt que la Dolça ja no aparegui tant i veus... hi ha persones que realment et valoren... Cuida't nano!

Anònim ha dit...

Muy bien Peperines,me alegro que estes bien!.

Josep B. ha dit...

Me n'alegro de saber que estàs bé i que estàs guanyant.

Es nota, a més, en com escrius, estàs optimista i això és bo.

Ja sabia jo que no trigaries a trobar noies. (bandarra, que ets un bandarra ;) )

Vigila amb el menjar, que desprès et trobaràs amb l'airbag frontal i costa molt de treure.

Au, i Desperta Ferro!

Mariieeta ha dit...

Felicitats peperines!!

Quien lo sigue lo consigue, diuen...

Un petó i molta força

Anònim ha dit...

ostres, me'n alegre moltissim que estigues bé, ja era hora, t'ho mereixes :) potser haurem de fer un bloc on fer un diari aviam si aixi me cure jo també...
jo si que no estic gaire de bon humor..ia més no ticn temps per a escriure, ho deus notar, prometo intentar treure temps d'on siga!
molta sort maquissim!!
un bes!

roger ha dit...

Hola maco,
Me n'alegro molt que tornis, que estiguis amb empenta, que tinguis perspectives de resoldre la situació econòmica, i sobre tot, el que jo crec que és fonamental, l'ajuda de la teva germana.
Tot això és collonut, i sense voler ser au de mal averany, et vull comentar que pel que jo se no baixis la guàrdia, és cert que vas bé però encara falta molt.
El bo i millor del cas és que et comuniquis altre cop amb nosaltres, així encara que sigui de tant en tant sabrem alguna cosa de tu.
SALUT I FORÇA AL CANUT, COMPANY!

Anònim ha dit...

Bones peperines! Doncs quina bona notícia saber que estas tan ben encarrilat i que tenies ganes d'escriure al teu bloc! Sens dubte ens treus una preocupació de sobre, perquè tant de temps desaparegut no era a priori simptoma positiu, però veig que la cosa va bé. Ara a seguir amb empenta i rematar aviat aquest tema! una abraçada.

Anònim ha dit...

hola! avui he arribat per casualitat al teu blog i m'he llegit tant el vell (el de bloc cat) com el nou. no he parat de llegir-te! estic molt intrigada per com deus estar però desitjo que estiguis molt bé. tinc només 16 anys i consumeixo alguns caps de setmana. llegir-te m'ha fet adonar-me de molte coses però, basicament, de que no sóc capaç de passar-m'ho bé sense drogues i de que ho haig de deixar. sóc massa jove per estar així. molts amics meus estaven preocupats, etc. però jo no els hi feia cas i casualment, t'he trobat i sorprenentment, no crec que consumeixi en molt, molt, molt de temps. cuida't molt i sobretot, gràcies. molta sort!

peperines ha dit...

gracies aina.
doncs ja veua ana,aqui estem,un altre bloc?no puc.
si que funciona niceworld.
gracies amic cesc
gracies mangas
skorbuto que son amiguesssssss!!
aixo diuen Maria
Molts anims noia,animat molt please.
roger no baixo la guardia,al contrari cada dia que pasa la psicologa i jo la tenim mes alta.
Habiam si el rematem bon amic somiador,gracies

peperines ha dit...

MARTA
Per tu un coment a part.
M´alegra que aquet bloc et serveixi d´algo.Es el millor que pot pasar amb aquet bloc,que algu ho vegi i prengui decisions necesaries.I mes sent tant jove.
Es molt facil entrar,molt,de la manera mes facil un entra,jo controlo jo controlo pero t´aseguro que un dia et despertaras i veuras que no controles res.
Ja se que es molt dificil de creure mentres un controla,pero t´ho aseguro i mes a la teva edad.
Tots els estats d´animes que he patit,tots els efectes,tot tot pensa que començant tant jove es multipliquen.
He conegut gent que per culpa d´aixo ha acabat amb esquizofrenies exagerades,totalment irrecuperables i tot per començar de molt joves.No ho sembla pas oi?doncs si.Comença amb agusteres..despres comença a atacar les dents,despres l´economia i ,mentres tant et va deixant el cervell com un gruyere pero com no ho veiem seguim la festa,no ho fagis si us plau!!
ja se que no soc el mes indicat per dir res a ningu pero pasa d´aixo.Ho agariras amb el temps veuras,jo ho estic notant imaginat tu amb ho jove que ets.
Cualsevol dubte tens el mail i en el que et pogui ajudar,ho fare.Cuidat molt,i pensa quan surtis i no consumeixes que es una victoria que has tingut i ja veuras que be et sents,de veritat.
No se com ferte saber tot el que et pot pasar pero es molt bestia de veritat i si veus que no pots sola busca ajuda.
una abraçada

roger ha dit...

Marta,
Jo et voldria afegir a allò que t'ha dit en Peperines que és un pou sense fons, tant de gastar diners, com de no controlar.
Jo tinc uns amics, on n'hi ha un que porta temps amb la coca, i ha fotut un forat de deutes increïble, que si no tenen sort els pot deixar sense res, ho tenen tot embargat, tenen un grapat de milions de pessetes de deutes, no saben de que viuran, i per acabar-ho de rematar com tot plegat s'ha sabut degut als deutes, ell continua dient que a ell no li passa res, i que això ell ja ho arreglarà, i que ell això ho controla . . .
El camí de la droga és un camí molt fosc, que el que hi està ficat no se n'adona a on l'està portant de mica en mica, encara que no ho sembli.

Josep B. ha dit...

Peperines: li dius a la Marta que tu no ets el mes indicat per dir res a ningú. I si tu, que estas lluitant per sortir-te'n no ets ningú què som els altres.

Marta: Escolta-ho, llegeix el seu bloc des del principi, res del que et pugui dir un altre no és res comparat amb el que pot aprendre d'ell.

Anònim ha dit...

Ei, paperines.
Que em tens molt content!
Sort i força!

Biel Barnils Carrera ha dit...

Feia temps que no passava per aquí i m'alegra que no hagis abandonat el blog i sí la coca. Enganxa't a l'escriptura-lectura, això sí que és heavy i contraproduent, t'ho dic per experiència ;)

... ha dit...

Ostres si que vaig tard!!! M'alegra tornar-te a veure per aquí. A mi quan vaig plegar en l'altra bloc en un dels comentaris em van dir que tornaria a escriure perquè crea addicció, i és cert.
Però aquesta és bona.
Ànims i endavant!!!!!!!!

peperines ha dit...

Si Roger,jo mateix estic a aquesta situacio,jo els bens ja els he perdut i no puc tindre res al meu nom i vaig començar amb poquet tambe.
No se skorbuto si tinc dret a dir res a ningu,perque a mi em van dir mil vegades tot aixo i no en vaig fer cas.
Ho se Rafa.
tambe es contrapruduent Biel?doncs estic apanyat.
Aiii nits pensava que tu no vindries,m aklegra molt

Unknown ha dit...

bones a tots!!

joer, un cap de setmana fora i ja em perdo 19 comentaris!!

bé, nano! felicitats!! quan vulguis muntar la festa la muntem! que això s'ha de celebrar!

Ara en sèrio, n'estic molt orgullòs i molt content, sembla ahir que et llegia a bloc.cat i realment m'has sorprès!

de nou, felicitats!